Regio's

Dakwerken Vlaams-Brabant

Kijzer is de geschikte partner voor dakwerken in Vlaams-Brabant. Bij ons kan je terecht voor volledige dakrenovaties, dakisolatie. Van zowel platte, als hellende daken. Wij verzorgen dakbedekkingen met leien, pannen, roofing, Resitrix of EPDM. Onze ervaren dakwerkers scholen zich voortdurend bij, zodat zij op de hoogte zijn van alle nieuwste technologieën.

Dakwerken Kijzer Vlaams-Brabant voor een duurzaam, kwalitatief eindresultaat

Wij werken enkel en alleen met kwalitatieve topproducten om een hoge kwaliteit na te streven voor onze klanten. Wij staan bekend om onze klantgerichtheid en gestructureerde aanpak, gecombineerd met jaren ervaring en de nodige expertise. Wij voorzien voor elk dak een gepaste oplossing op maat, volgens jouw wensen en behoeften.

Onze dakspecialisten hebben jaren ervaring in het vak en kunnen je helpen met de renovatie van jouw dak. Dankzij onze lokale verankering kunnen wij snel schakelen en garanderen wij een snelle oplevering. Bij Kijzer kan je rekenen op:

  • materialen van hoogstaande kwaliteit
  • professionele werkwijze
  • toepassing van de nieuwe technologieën
  • een snelle oplevering
  • continue opvolging en heldere communicatie door één aanspreekpunt, zowel gedurende de werken als erna

Kwalitatieve dakwerken in Vlaams-Brabant met een lange levensduur

Kijzer bestaat uit een team van professionele en ervaren dakdekkers. Reeds verschillende jaren zijn wij gespecialiseerd in dakwerken in heel Vlaanderen, tot grote tevredenheid van onze klanten. Omdat wij graag een langetermijn effect verwezenlijken voor onze klanten houden we streng toezicht op de kwaliteit van onze dakwerken in Vlaams-Brabant. Zo kunnen wij je verzekeren dat jouw dak jarenlang meegaat.

Na een volledige dakrenovatie bent je jarenlang beschermd tegen weersinvloeden zoals neerslag, temperatuur en wind. In de zomer blijft jouw huis lekker fris dankzij de isolatielaag, en in de winter blijft de kou buiten. Na een dakrenovatie van Kijzer zeg je vaarwel tegen hoogoplopende verwarmingskosten en energierekeningen.

Meer informatie of een gratis offerte? Contacteer ons!

Benieuwd naar onze realisaties? Kijk hier hoe wij onze vele klanten geholpen hebben en ontdek wat wij voor jouw dak kunnen betekenen. 

Benieuwd wat Kijzer kan betekenen voor jouw dakwerken in Vlaams-Brabant? Neem contact op met onze dakwerkers via het telefoonnummer +32(0) 9 298 17 30 of via mail naar info@kijzer.be. Wij helpen je zo snel mogelijk verder.

Benieuwd naar onze prijzen? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan. 

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit