Regio's

Dakwerken Tienen

Zoek jij een partner voor je dakwerken in Tienen? Dan is Kijzer de expert die je nodig hebt. Hellende en platte daken, wij zijn specialist.

Enkel kwaliteit bij Kijzer Dakwerken Tienen

Wil je levenslang genieten van een comfortabele woning? Dan is Kijzer dakwerken Tienen de goede keuze. Een dak renoveren is immers een grote investering. Hoe klein of hoe groot je dak ook is, wij zorgen altijd voor oplossingen op maat. Je betaalt nooit te veel en mag rekenen op topkwaliteit. Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers van materialen en daardoor kunnen wij aan scherpe prijzen werken. Daarnaast hebben wij enkel vakkundige en ervaren dakwerkers in dienst. Zij hebben oog voor detail en voeren de werken zeer nauwkeurig uit.

Bij Kijzer Dakwerken Tienen krijg je waar voor je geld

Al jarenlang zijn wij koploper in de dakrenovaties. Kijzer Dakwerken in Tienen heeft heel wat pluspunten.

Je werken combineren? Dat is geen probleem! Wij voeren je dakwerken samen met andere werken uit en zijn je enige aanspreekpunt.

Wij werken enkel met hoogwaardige dakbedekking. Dakpannen, leien, EPDM, roofing of Resistrix. Wij kiezen enkel de beste kwaliteit.

Onze medewerkers worden regelmatig geschoold. Zij zijn op de hoogte van de modernste technieken.

Wij houden interne controle op de werven om de kwaliteit van de werken nog te verhogen.

Wij houden ons aan afspraken rond oplevering.

Misschien kadert je dakrenovatie in een totaalproject. Wil je je gevel isoleren en bekleden. Of misschien is niet alleen je dak aan vernieuwing toe maar ook je zolder moet gerenoveerd en ingericht worden. Al deze werken kunnen makkelijk in één project gegoten worden. Wij coördineren dit voor jou zodat dit vlekkeloos verloopt en je je geen zorgen hoeft te maken.

Hoe kunnen wij je helpen?

Je zoekt vaak meer in een dakwerker dan enkel een goede uitvoering. Kijzer geeft jou advies, tips én een klantvriendelijke service bovenop een kwalitatieve uitvoering.

Je kan ons gemakkelijk bereiken op 32(0) 3 808 46 46, via mail info@kijzer.be of vul het aanvraagformulier in op onze website. Wij nemen contact met je op en bespreken de werken.

Wij komen graag een keertje op bezoek om de werken met jou te bespreken.

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit