Regio's

Dakwerken Ravels

Zoek je een specialist in dakwerken in Ravels? Dan is Kijzer de partner die je nodig hebt. Wij zijn gespecialiseerd in zowel platte als hellende daken (pannen of leien).

Kies voor Kijzer Dakwerken Ravels als je kwaliteit wil

Bij Kijzer Dakwerken Ravels gaan wij voor professionalisme en kwaliteit. Een dak renoveren is een grote investering. Hoe klein of hoe groot je dak ook is, wij zorgen altijd voor oplossingen op maat. Je betaalt nooit te veel, maar anderzijds krijg je toch kwaliteit van ons. Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers van materialen en daardoor kunnen wij aan scherpe prijzen werken. Daarnaast hebben wij enkel ervaren en vakkundige dakwerkers in dienst. Zij hebben oog voor detail en voeren de werken zeer nauwkeurig uit.

Bij Kijzer Dakwerken Ravels krijg je waar voor je geld

Wij zijn al jarenlang een van de topuitvoerders van dakrenovaties. Kijzer Dakwerken in Ravels heeft heel wat pluspunten.

Wij voeren je dakwerken samen met andere werken uit en zijn je enige aanspreekpunt.

Wij kiezen enkel voor hoogwaardige producten. Bij platte daken kies je voor EPDM, roofing of Resistrix. Wij kiezen enkel de beste kwaliteit.

Onze medewerkers worden regelmatig geschoold. Zij zijn op de hoogte van de modernste technieken.

Wij onderhandelen regelmatig met onze partners en kunnen je daardoor scherpe prijzen aanbieden.

Wij houden interne controle op de werven om de kwaliteit van de werken nog te verhogen.

Wij houden ons strikt aan afspraken rond oplevering.

Combineer verschillende werken. Kijzer Dakwerken in Ravels doet de coördinatie.

Misschien kadert je dakrenovatie in een totaalproject. Wil je je gevel isoleren en bekleden. Of misschien is niet alleen je dak aan vernieuwing toe maar ook je zolder moet gerenoveerd en ingericht worden. Al deze werken kunnen makkelijk in één project gegoten worden. Wij coördineren dit voor jou zodat dit vlekkeloos verloopt en je je geen zorgen hoeft te maken.

Hoe kunnen wij je helpen?

Van zodra je ook maar denkt aan het vernieuwen van je hellend of plat dak, laat het ons weten.

Wij zijn makkelijk te bereiken via ons telefoonnummer +32(0) 3 808 46 46, via mail info@kijzer.be of vul het aanvraagformulier in op onze website. Wij nemen contact met je op en bespreken de werken.

Wij kunnen je raad geven als je twijfelt over bepaalde materialen of de stijl die je wenst. Of weet je niet goed welke dakpannen of leien bij jouw woning passen? Wij bieden verschillende mogelijkheden en helpen je jouw keuze te maken. Wij bekijken ook je budget en samen met jou halen wij er het maximum uit. Door werken te combineren of de aankoop van materialen te coördineren kan je  vaak meer doen met je budget dan je gedacht had. Gebruik onze expertise. Je doet er voordeel mee!

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit