Regio's

Dakwerken Mol

Iedereen heeft graag een dak boven zijn hoofd. Een duurzaam, kwalitatief dak nog liever. Daar zijn we ons zeker van bewust. Is jouw dak aan renovatie toe? Kijzer Dakwerken Mol to the rescue! Eén ding is zeker: jouw dak is bij ons in goede handen.

Kijzer Dakwerken in Mol: vakmanschap eerste klas!

Jouw dak verdient de beste zorgen, en dat is onze prioriteit. Ons team gaat daarom steeds voor het volledige plaatje – een totaalproject van A tot Z. De totaalrenovatie van Kijzer Dakwerken Mol heeft dan ook heel wat te bieden, voor hellende en platte daken, inclusief dakisolatie of zolderrenovatie. En dat steeds met oog voor detail. Onze werfleider komt dan ook steeds ter plaatse om jouw woning in zijn geheel te bekijken. Alleen zo kunnen we een optimale kwaliteit van de dakwerken garanderen.

Transparante communicatie is key

Vanaf het eerste contact tot de oplevering en nazorg van het project garanderen wij een transparante en heldere communicatie. Deze communicatie begint eerst en vooral met een duidelijk advies. Wanneer je een renovatie plant, zit je misschien met heel wat onzekerheden: welk materiaal kies ik best voor mijn dak? Is isolatie nodig? Hoelang zullen de dakwerken duren? Wat gaat me dit kosten? Allemaal vragen waar we jou vanaf het begin duidelijkheid over geven, zodat jij zonder zorgen aan jouw dakrenovatie kan beginnen. Tijdens de werken staat jouw persoonlijke aanspreekpunt steeds klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Hij komt ter plaatse en vertelt je alles over het project. En zelfs tot jaren na de werken staat Kijzer Dakwerken voor je klaar. Vragen, opmerkingen of problemen? We springen met veel plezier nog eens over de vloer! Dankzij ons vakmanschap en onze jarenlange expertise kan je dus gerust op beide oren slapen.

Ook naast het dak staan we in the picture

Kijzer Dakwerken Mol doet geen half werk. Niet alleen op het dak zetten we de puntjes op de i, ook ernaast. Bij ons kan je rekenen op een volledige ondersteuning bij alle administratieve rompslomp. De aanvraag voor subsidies en premies? Dat nemen we graag voor jou uit handen. Samen bekijken we waar je recht op hebt en dienen alle nodige aanvragen vlotjes in, zodat je geen enkele premie misloopt. Daarnaast regelen wij alle nodige omgevingsvergunningen of vergunningen voor het openbaar domein. We zoeken alles tot in de puntjes uit, zodat jij zorgeloos van het project kan genieten.

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit