Regio's

Kijzer dakwerken in Kontich op maat

Zoek je een specialist in dakwerken in Kontich? Dan is Kijzer de partner die je nodig hebt. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in verschillende dakrenovaties en dakwerken. Naargelang jouw voorkeuren en wensen maken wij een gepaste offerte waarna jij volledig kan kiezen welke werken uitgevoerd moeten worden. Of het nu gaat om een volledige renovatie of een nieuwbouwproject. Maar ook na de dakwerken gaat onze service nog verder: een goede opvolging en het beste advies. Maak je je zorgen over premies of bepaalde kosten? Ook dat nemen wij op ons. 

Waarom jouw dak laten renoveren met Kijzer?

Kijzer ziet dakwerken in Kontich als een totaalproject. We gaan verder dan een gewone renovatie. Voor ons is ook het esthetische aspect van belang. Het juiste dak tilt je woning namelijk naar een hoger level. Met ‘juist’ bedoelen we een dak dat jij mooi vindt, maar ook een dak met de beste isolatie en bescherming tegen alle soorten weersomstandigheden. 

Wij zijn al jarenlang bekend om onze top dakwerken in Kontich. Daarbij hebben we ook heel wat pluspunten waar jij als klant van kan genieten. Wij voeren je dakwerken samen met andere werken uit en zijn je enige aanspreekpunt. Wij kiezen enkel voor hoogwaardige producten. Bij platte daken kies je voor EPDM, roofing of Resitrix. Onze medewerkers worden regelmatig geschoold. Zij zijn op de hoogte van de modernste technieken. Ook kan je bij Kijzer kiezen voor meer speciale services zoals een groendak of een dakisolatie langs de buitenkant. 

Kwaliteit en service vinden wij belangrijk

Een dak renoveren is een grote investering en waarschijnlijk dus ook een grote hap uit je budget. Bij Kijzer vinden we het belangrijk dat jouw dakwerken in Kontich aangepast zijn aan jouw budget, maar toch uitgevoerd worden met de meeste professionaliteit en het beste materiaal. Hoe klein of hoe groot je dak ook is, wij zorgen altijd voor oplossingen op maat. Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers van materialen en daardoor kunnen wij aan scherpe prijzen werken. Daarnaast hebben wij enkel ervaren en vakkundige dakwerkers in dienst. Zij hebben oog voor detail en voeren de werken zeer nauwkeurig uit. En ook jouw mening en feedback stellen we erg op prijs!

Verschillende diensten voor jouw dakwerken in Kontich

Wij zijn gespecialiseerd in alle projecten. Zowel hellende daken, als platte daken. En zowel pannen als leien. Wil je er graag een dakisolatie bij? Ook dat kan! Vraag eenvoudig een gratis offerte aan door hier te klikken. 

Wij helpen je met heel jouw project voor je dakwerken in Kontich

Wij komen altijd ter plaatse als je bepaalde vragen hebt of als je onze hulp nodig hebt. Ook na jouw renovatie komen wij ter plaatse voor de beste opvolging. Ook onze werfleider staat altijd voor je klaar en helpt je met alle premies. We bespreken samen met jou wat jouw wensen zijn en wat wij jou kunnen bieden aan welke prijs. Wij zijn makkelijk te bereiken via ons telefoonnummer +32(0) 3 808 46 46, via mail info@kijzer.be of vul het aanvraagformulier in op onze website. Wij nemen contact met je op en bespreken de werken. 

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit