Regio's

Kijzer: voor alle dakwerken in Geel

Zowel voor nieuwbouwprojecten als voor renovaties van daken staan de experten van Kijzer voor jou klaar. Wij beschikken over de beste service en vinden kwaliteit en klanttevredenheid van het grootste belang. Of het nu gaat om pannen of om leien, jouw wens is ons werk.  Daarom zorgen we ervoor dat onze dakwerkers in Geel jarenlang ervaring hebben met de nodige expertise én bovendien gebruik maken van het allerbeste A-merk materiaal.

Onze meerwaarde

Wat wij belangrijk vinden is dat we een nauw contact behouden met onze klanten. We maken een afspraak, waarna we jou een gedetailleerde, snelle en correcte offerte bezorgen. Ga je met ons in zee? Dan garanderen we jou een zorgeloze dakrenovatie. Daarom komen onze ploegbaas en werfleider dagelijks ter plaatse om alles tot in de puntjes opvolgen. Ook helpen wij je met het aanvragen van vergunningen en het in orde brengen van premies. 

Voor alle soorten dakwerken in Geel komen wij ter plaatse

Een dak is misschien wel het allerbelangrijkste in heel jouw woning. Daarom wil je waarschijnlijk liever niet bij de pakken blijven zitten en meteen gaan voor het beste dak en de beste afwerking. Dat is namelijk een erg goede lange-termijn investering. Bovendien passen wij ons aan elk soort dak aan. Of het nu gaat over een hellend of plat dak, over een groot of klein dak of over dakgoten en dakpannen.

Jouw wensen zijn het allerbelangrijkste voor onze experten

Omdat service en klanttevredenheid bij ons voorop staat, vinden we jouw mening steeds heel belangrijk. We geven natuurlijk ons advies van wat we allemaal kunnen betekenen voor jouw dakwerken in Geel. Ook kunnen wij helpen met  bijvoorbeeld isoleren langs buiten: alles voor het milieu met zo weinig mogelijk kosten! Wij zien dakwerken als een totaalproject waar we van A tot Z voor jou klaar staan. Vanaf het aanvragen van een offerte, tot de dakwerken zelf en ook de naservice is belangrijk. Voor vragen en advies komen wij steeds ter plaatse.

Neem eenvoudig contact op voor jouw dakwerken in Geel

Ben je klaar om aan je dakwerken in Geel te beginnen? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Ons team bestaat uit gespecialiseerde vakmannen en is beschikbaar voor alle soorten diensten in Geel!

Contacteer Kijzer via het telefoonnummer +32(0) 3 808 46 46 of via het e-mailadres info@kijzer.be. Wil je een offerte aanvragen voor jouw dakwerken? Vul dan jouw gegevens in ons contactformulier in en Kijzer zorgt zo snel mogelijk voor een vrijblijvende prijsofferte.

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit