Regio's

Dakwerken in Ekeren op jouw maat: onze diensten

Voor al jouw dakwerken in Ekeren komen wij steeds ter plaatse en staan wij altijd voor je klaar. We vinden het belangrijk om eerst met jou je wensen te bespreken: wil je dakpannen, leien, nieuwe dakgoten of dakramen plaatsen? Wil je een groendak of een isolatie langs de buitenkant? Wil je een volledige dakrenovatie of heb je hulp nodig bij het plaatsen van daken bij een nieuwbouwproject? Voor al deze diensten en dakwerken in Ekeren kan je bij Kijzer terecht. 

De waarden waar wij naar streven voor jouw dakwerken in Ekeren

Bij Kijzer is het afleveren van het beste resultaat erg belangrijk. Wij willen namelijk dat onze klant tevreden is met het geleverde werk. Maar dat is niet alles. Wij hechten als professionals belang aan verschillende waarden om ons werk te kunnen optimaliseren. Daarom zien wij onze dakwerken als een totaalproject. Vanaf het begin staan we voor je klaar met het beste advies. We helpen je met premies en vergunningen en onze werfleider zal altijd ter plaatse komen om alles goed op te volgen. En ook na jouw dakwerken houden we je graag tevreden.

De eerste waarde die we erg belangrijk vinden is dan ook klanttevredenheid. Wij gaan dan ook met onze dakwerken in Ekeren steeds erg klantgericht te werk. We achterhalen jouw noden en behoeften en maken dan een gepaste offerte. Ook vinden we het belangrijk dat jouw tevredenheid op lange termijn blijft. Optimale bescherming van je huis en de levensduur van je dak is voor ons het allerbelangrijkste!   

Ook expertise is een belangrijke waarde voor Kijzer. Ten eerste is het voor jouw dakwerken in Ekeren belangrijk om gebruik te maken van het allerbeste materiaal. Wij beschikken dan ook over een groot aanbod kwaliteitsmateriaal van gerennomeerde merken. En naast materiaal is ook de expertise van onze dakwerkers in Ekeren van groot belang. Daarom zorgen we er altijd voor dat ze jarenlang ervaring hebben met het installeren van daken. 

Tot slot vinden we het ook van belang dat jullie bij ons terecht kunnen voor alle soorten dakwerken in Ekeren. Of het nu gaat om hellende/schuine daken of platte daken. En of het nu gaat om een dakisolatie of een plaatsing van dakgoten, dakpannen of dakramen. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor jouw dakwerken in Ekeren

Neem eenvoudig contact met ons op via onze telefoonnummer +32(0) 3 808 46 46 of via het e-mailadres info@kijzer.be. Je kan ook vrijblijvend en erg snel een offerte aanvragen via onze website. Dan kan je gewoon naar het contactformulier gaan, dit invullen en wij bezorgen zo snel mogelijk voor de beste offerte op jouw maat! 

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit