Regio's

Voor alle dakwerken in Edegem: Kijzer helpt je bij moeilijke beslissingen

Een zorgeloze dakrenovatie: bestaat dat echt!? Wij zeggen volmondig: “Ja!” Bij Kijzer onderscheiden we ons namelijk door jou als klant volledig te ontzorgen bij jouw dakwerken. We stellen een ervaren werfleider aan die persoonlijk contactpunt wordt, en die de werken opvolgt van A tot Z. Bovendien regelen wij alle administratieve zaken, zoals premies en vergunningen voor dakwerken in Edegem. 

Maar misschien nog belangrijker dan dat, is ons gepersonaliseerd advies. Een dakrenovatie brengt namelijk heel wat moeilijke beslissingen met zich mee, maar bij Kijzer staan we jou bij van idee tot afwerking. Een hellend of plat dak? Kies je best voor pannen of leien? Is roofing beter dan EPDM? Wij gidsen je naadloos door deze keuzes en bezorgen jou een zorgeloze renovatie.

Voor eender welk dak in Edegem staat Kijzer voor je klaar

Wanneer je een dak wil laten renoveren, wil je uiteraard een mooi eindresultaat, maar ook de levensduur van je dak is erg belangrijk. Daarom adviseren onze specialisten in de beste dakbedekking voor jouw specifieke situatie:

  • Platte daken moeten in extreme weersomstandigheden bijvoorbeeld tegen heel wat kunnen. Hevige regen kan lekken veroorzaken en hitte kan dan weer uitzettende dakbedekking, scheuren, of vochtschade teweegbrengen. We adviseren welke dakbedekking het beste past voor jouw woning en maken enkel gebruik van kwaliteitsmateriaal om een maximale levensduur te garanderen.
  • Voor hellende daken zijn er verschillende opties. Kies bijvoorbeeld dakpannen of leien in een lichte of donkere kleur, helemaal naar jouw wens. 
  • En ook voor een dakisolatie helpen wij jou van het begin tot het einde, zodat jij op lange termijn kan genieten van de beste prijs-kwaliteit. 

Onze unieke aanpak

Anderen kozen voor Kijzer voor onze correcte opvolging en hoogstaande uitvoering. We creëren van bij de opstart tot na de oplevering door administratieve ontzorging, zodat jij geen stress hoeft te ervaren tijdens de renovatiewerken. We werken enkel met topmateriaal en ervaren dakwerkers en streven zo steeds naar een perfect eindresultaat: zowel esthetisch, als functioneel. Wij gaan te allen tijde voor duurzaamheid zodat je ook op lange termijn zo weinig mogelijk zorgen ervaart en voluit kan genieten van je droomhuis.

Wil je meer weten over wat we concreet uitvoeren? Onze specialisaties zijn onder andere:

  • Renovatie van een hellend dak met pannen en leien
  • Renovatie van een plat dak met roofing, EPDM of Resitrix
  • Isolatie van zowel platte als hellende daken

Toch meer info nodig of gewoon wat extra inspiratie opdoen? Neem is een kijkje bij onze realisaties

Neem contact op met Kijzer voor jouw dakwerken in Edegem

Een dak tot in de puntjes renoveren naar een eindresultaat waar je van droomde, én tegelijk jou volledig ontzorgen, dat is de missie van Kijzer. Overtuigd van onze werkwijze en benieuwd naar de kostprijs van jouw dakwerken in Edegem? Bereken dan jouw offerte in 3 eenvoudige stappen en ontvang binnen 24u een reactie van onze experten via onze berekeningsmodule, of neem eenvoudig contact op via het contactformulier.

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit