Regio's

Voor alle dakwerken in Brugge moet je bij Kijzer zijn:

Renoveren is iets waar veel mensen tegenop kijken. Maar met de juiste hulp, kan jij genieten van de renovatie en de resultaten ervan. De soorten dakwerken die wij bij Kijzer uitvoeren zijn het renoveren van daken en het plaatsen van nieuwe daken. De experten van Kijzer helpen jou hier graag bij!

Een werfleider die ter plaatse komt bij dakwerken in Brugge

Ja, je leest het goed! Laat jij werken uitvoeren aan je dak en heb je vragen of opmerkingen? Bij Kijzer krijg je een persoonlijk aanspreekpunt en we proberen zo snel mogelijk bij jou ter plaatse te zijn. Wij vinden het heel belangrijk dat jij een goed gevoel hebt over de dakwerken in Brugge en daarom staan wij altijd voor jou klaar. Kortom, wij zorgen dus voor zo min mogelijk zorgen tijdens de renovatie!

We geven je advies over dakwerken in Brugge:

Wil jij je dak laten isoleren of wil jij een totaalrenovatie van je dak? Van zodra je contact met ons opneemt, komen wij graag eens langs om advies te geven. We geven je graag advies over welk soort dak of welk soort isolatie het meest geschikt is bij jouw woning bijvoorbeeld. Naast het geven van juiste en eerlijk advies op maat, willen wij je graag helpen met andere zaken zoals premies, vergunningen enzovoort. Je kan op ons dus ook rekenen als je graag ondersteuning hebt bij de administratie. Op deze manier willen we jou met een gerust hart laten genieten van de resultaten van de renovatie. 

Wat als de dakwerken in Brugge klaar zijn?

Zo, de dakwerken zitten er op en je kan nu genieten van een goed gerenoveerd dak. Maar zit je toch nog met vragen of opmerkingen? Dan staan wij nog steeds voor je klaar. Laat je je dakwerken in Brugge uitvoeren door ons? Dan verzekeren we jou dat wij nog jarenlang klaar staan als je vragen hebt voor ons! 

Meer informatie over Kijzer:

Heb je ondertussen vragen of opmerkingen? Dan staat Kijzer altijd voor jou klaar! We willen graag dat al onze klanten tevreden zijn en daarom zorgen wij er dus voor dat jij op de hoogte bent over de stand van zaken voor, tijdens en na de werken. Wil je graag nog wat extra informatie over de diensten die wij aanbieden? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Je kan ons steeds contacteren via ons telefoonnummer: +32 808 46 46 of via het e-mailadres: info@kijzer.be. Wil je graag al een offerte aanvragen? Dan kan je dat ook gemakkelijk via het contactformulier op onze website doen. Wij staan alvast voor je klaar! 

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit