Regio's

Dakwerken Boechout

Heb je een vakman in dakwerken nodig in Boechout? Dan is Kijzer de vakman die je zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in zowel hellende, als platte daken.

Enkel kwaliteit bij Kijzer Dakwerken Boechout

Een dak renoveren is een grote investering. Daarom wordt het werk vakkundig en kwalitatief uitgevoerd. Enkel met topmateriaal: hoe klein of hoe groot je dak ook is. Wij bieden je een oplossing op maat, waardoor je nooit te veel betaald.

Door de nauwe samenwerking met kwaliteitsvolle leveranciers van materialen kunnen wij aan scherpe prijzen werken. Daarnaast hebben wij enkel vakkundige dakwerkers in dienst. Zij hebben oog voor detail en voeren de werken zeer nauwkeurig uit.

Bij Kijzer Dakwerken Boechout krijg je waar voor je geld

Wij zijn al jarenlang een van de topuitvoerders van dakrenovaties. Kijzer Dakwerken in Boechout heeft heel wat pluspunten.

Wij voeren je dakwerken samen met andere werken uit en zijn je enige aanspreekpunt.

Onze medewerkers worden regelmatig geschoold. Zij zijn op de hoogte van de modernste technieken.

Wij onderhandelen regelmatig met onze partners en kunnen je daardoor scherpe prijzen aanbieden.

Wij houden interne controle op de werven om de kwaliteit van de werken nog te verhogen.

Wij houden ons strikt aan afspraken rond oplevering.

Combineer verschillende werken. Kijzer Dakwerken in Boechout doet de coördinatie.

Misschien kadert je dakrenovatie in een totaalproject. Wil je je gevel isoleren en bekleden. Of misschien is niet alleen je dak aan vernieuwing toe maar ook je zolder moet gerenoveerd en ingericht worden. Al deze werken kunnen makkelijk in één project gegoten worden. Wij coördineren dit voor jou zodat dit vlekkeloos verloopt en je je geen zorgen hoeft te maken.

Hoe kunnen wij je helpen?

Twijfel je nog over de juiste dakbedekking of heb je meer advies nodig? Geen probleem! Wij komen graag een keertje langs om de werken te bespreken, zodat je volledig op de hoogte bent van dakwerken.

Wij zijn makkelijk te bereiken via ons telefoonnummer +32(0) 3 808 46 46, via mail info@kijzer.be of vul het aanvraagformulier in op onze website. Wij nemen contact met je op en bespreken de werken.

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit