Regio's

Dakwerken Aarschot

Wil je dakwerken laten uitvoeren in Aarschot? Neem dan contact op met de dakwerkers van Kijzer. Wij hebben jaren ervaring in de sector en dankzij onze lokale verankering garanderen wij in heel Vlaanderen een korte wachttijd en snelle oplevering. Benieuwd wat Kijzer voor jou kan betekenen? Bekijk onze realisaties en referenties om een idee te krijgen van onze werkwijze. 

Specialiteiten van Kijzer Dakwerken Aarschot

Je kan ons inschakelen voor werken aan alle soorten daken, zowel platte als hellende. Voor deze laatste soort heb je de keuze uit leien of pannen als dakbedekking. Wij zijn gespecialiseerd in: 

  • Het renoveren van hellende daken, zowel pannen als leien.
  • Het renoveren van platte daken, zowel roofing, EPDM als Resitrix.
  • Het isoleren van zowel hellende als platte daken.

Het is belangrijk te allen tijde jouw dak goed te onderhouden. Ten eerste ziet een beschadigd of versleten dak er vaak slordig uit. Daarenboven speelt een dak een belangrijke rol in de waardebepaling van jouw huis. Ten slotte is het hoofddoel van een dak bescherming. Wanneer een dak zijn beste tijd gehad heeft, biedt het geen optimale bescherming meer tegen invloeden van buitenaf, zoals temperatuur en neerslag. Als je Kijzer inschakelt voor een dakrenovatie in Aarschot, dan garanderen wij je een prachtig gerenoveerd dak dat er voor een lange tijd weer als nieuw uitziet en functioneert. 

Kijzer voor zorgeloze dakwerken in Aarschot

Dankzij onze expertise, gestructureerde aanpak, precisie, oog voor detail en de focus op klantgerichtheid hebben onze dakdekkers al een heel aantal klanten tevreden gesteld met mooie projecten. Benieuwd wat Kijzer voor jou kan betekenen? Bekijk onze realisaties en klantenervaringen. 

Neem contact op voor dakwerken in Aarschot

Heb je nog vragen of ben je op zoek naar meer informatie? Contacteer onze vakmannen in Aarschot telefonisch op het nummer 02 588 92 22 of per mail naar info@kijzer.be.

Ons ervaren team van dakwerkers staat klaar om al je vragen te beantwoorden en de problemen op te lossen. 

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit