Gevelrenovatie Nijlen

Is de gevel van uw woning of bedrijfspand in Nijlen in slechte conditie of laten de voegen los? Dan is uw pand niet meer goed beschermd tegen regen en vorst en is het belangrijk om met Kijzer gevelrenovatie Nijlen direct actie te ondernemen om verdere problemen te voorkomen.

De gevel is een belangrijk onderdeel van uw woning of bedrijfspand. Het is het aangezicht van het gebouw. Wanneer de gevel in slechte conditie verkeert, zal dit direct zichtbaar zijn aan de buitenkant van het pand.

Daarnaast kan een gevel die in slechte staat is ervoor zorgen dat regen het pand kan binnendringen, wat voor lekken en schimmelvorming binnenin uw pand in Nijlen kan zorgen. Wist u trouwens dat uw gevel kan gaan verzakken als u te lang wacht met renoveren?

Met Kijzer – gevelrenovatie Nijlen kan u gerust zijn

Met gevelrenovatie van Kijzer  in Nijlen kan uw gevel weer in perfecte staat worden hersteld en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over eventuele lekkages die via de gevel uw pand of woning binnendringen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Scheuren in uw gevel herstellen in regio Nijlen

Wanneer de stenen in uw gevel afbrokkelen of scheuren bevatten, dan is het belangrijk om deze snel te laten vervangen.  Kijzer zorgt altijd voor stenen in een bijpassende kleur, zodat u geen verschil merkt. Ook kan de gevel worden afgewerkt met een sierpleister, voor een nette uitstraling.

Voegen herstellen

Ook het voegwerk van uw gevel is onderdeel van de gevelrenovatie. Wanneer de voegen zijn uitgedroogd en los gaan laten, weet u dat het tijd is voor een renovatie. Losse of sterk verouderde voegen bieden weinig bescherming tegen vochtigheid en regen. Kies daarom tijdig voor een professionele gevelrenovatie in Nijlen om lekkage en schimmelvorming in uw pand te voorkomen.

Gevel impregneren voor extra bescherming tegen vocht, vorst én brand in Nijlen

gevelrenovatie NijlenNadat de gevel weer in perfecte conditie is hersteld, kunt u er optioneel voor kiezen om uw gevel te laten impregneren. Er wordt dan een speciaal ontwikkelde vloeistof op uw gevel aangebracht die extra bescherming biedt tegen vocht en vorst. Daarnaast maakt impregnatie uw gevel brandwerend.

Is uw gevel in slechte conditie? Kies dan voor gevelrenovatie Nijlen van Kijzer, de specialist met meer dan 30 jaar ervaring. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op en voorkom lekkage, schimmelvorming of zelfs verzakking van uw gevel!


Kijzer