Gevelrenovatie Antwerpen

Een moderne uitstraling dankzij een gevelrenovatie in Antwerpen

Als u in Antwerpen of omgeving woont en u wilt uw woning een nieuwe look geven, dan is een gevelrenovatie ideaal. De oude gevel wordt weggewerkt door een stijlvolle bekleding en het resultaat zorgt voor een strakke en hedendaagse look. Wij geven u graag raad over de verschillende mogelijkheden. Contacteer ons vandaag nog op ons telefoonnummer of maak een afspraak via onze website. Met een relatief kleine investering wordt uw woning zoveel meer waard.

Gevelrenovatie Antwerpen volgens de laatste normen

U kunt verschillende materialen kiezen voor uw gevelrenovatie in Antwerpen. Crepi is zeer populair doordat het een strakke uitstraling geeft aan uw gevel. Crepi is sterk en duurzaam en het overbrugt scheurtjes en kieren. Daardoor blijft het lang in zijn oorspronkelijke staat en blijft uw gevel heel lang als nieuw. Wij gebruiken enkel gevelbekleding van hoge kwaliteit zodat u nog heel wat jaren kan genieten van uw vernieuwde gevel.

Veel mogelijkheden voor crepi

Crepi is een materiaal dat zich makkelijk laat bewerken. U kiest zelf de kleur: wit, grijs, en nog een heleboel andere kleuren zijn mogelijk. Ook in de structuur zijn er heel wat variaties: grof of zeer strak bijvoorbeeld. Crepi kan onmiddellijk aangebracht worden op verschillende oppervlakken. De onderliggende muur moet echter wel effen zijn om crepi te kunnen aanbrengen. Zo kan crepi bijvoorbeeld niet rechtstreeks op een grove bakstenen muur toegepast worden. Deze zal uitgevlakt dienen te worden vooraleer de crepi aangebracht kan worden. Welke muur u momenteel ook heeft, wij geven u graag advies en stellen de gepaste gevelrenovatie voor.

Gevelrenovatie Antwerpen: bekleding en isolatie tegelijkertijd

gevelrenovatie NijlenAls u van plan bent om uw woning te isoleren, is een gevelrenovatie het ideale moment. Een muur langs buiten in plaats van langs binnen isoleren bespaart u veel ruimte aan de binnenkant. De isolatie wordt dan mooi afgewerkt met een gevelbekleding. Crepi bijvoorbeeld is op zich al licht isolerend en geeft dus nog een extra laagje isolatie aan uw muur. Dankzij een goed aangebrachte en degelijke isolatie krijgt u een zeer gunstige EPC-waarde voor uw woning en gaan uw stookkosten aanzienlijk naar beneden. Met andere woorden: de combinatie van isolatie en gevelbekleding geven uw woning een grote meerwaarde.


Kijzer