Dit is ons (K)ijzersterk team

Met een team van professionele dak- en gevelwerkers, enthousiaste bouwadviseurs en een backoffice dat alles in goede banen leidt, is Kijzer een gevestigde waarde in de renovatiesector. Voor ons is dit een prettige en efficiënte manier van werken. Maar het zijn ook onze klanten die er baat bij hebben. Zij profiteren van een snelle uitvoeringstermijn van de werken, kunnen rekenen op professioneel advies en opvolging en krijgen volledige ondersteuning bij de aanvraag van alle subsidies en premies.

Volledige ontzorging door het backoffice team

Noem ze maar de superhelden van Kijzer, ons back office. Ze plannen bezoeken en werven in bij klanten, ondersteunen onze experten en zorgen voor alle premies, subsidies en vergunningen voor onze klanten.

Enkele medewerkers aan het woord

Linda

Kijzer heeft een groot team van dak- en gevelwerkers, vertegenwoordigers en een sterk georganiseerd backoffice team. Dat is voor ons leuk maar vooral de klant kan op die manier rekenen op een vlotte en professionele service.”

Yves

“Dakwerken is mijn passie. Ik verzorg bij Kijzer de werven van een grondige opvolging, de nodige controle en een oplossing voor elk probleem.”

Fatih is zelfstandig dakwerker bij Kijzer en vindt het gemakkelijk om voor Kijzer te werken “Zij brengen alles in orde voor de klant en ik moet me enkel focussen op de kwaliteit van mijn werk.”

Markus is bouwadviseur en vertegenwoordiger bij Kijzer: “Ik vind het heel fijn om bij klanten langs te gaan en hen het beste advies te geven. “

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit