Blog

De duurzaamheid van een gevelrenovatie

De gevel van je huis gaat verder dan enkel een mooi plaatje. Bij een voorgevelrenovatie kan je deze laten isoleren. Hierdoor bespaar je energie die je anders zou verliezen. Je gevel renoveren biedt verschillende mogelijkheden. Lees in deze blog welke voordelen het heeft en wat de kostprijs van een gevelrenovatie is.  

Je gevel laten renoveren heeft veel voordelen!

Een oude gevel renoveren heeft veel verschillende voordelen. Naast het feit dat je gevel er terug nieuw gaat uitzien, zijn er nog andere aspecten die jij moet weten als je je oude gevel laat renoveren. Wij geven jou er alvast drie belangrijke mee:

  • Je gevel renoveren is een betere bescherming tegen koude en vocht:

Wanneer je isolatie in je gevel hebt, wordt je woning minder snel koud. Je kan dus gemakkelijker warmte binnenhouden en de koude buiten laten. Je gevel renoveren is dus ook een duurzame keuze. Je bespaart energie door minder je airco of verwarming aan te zetten. 

  • Gemakkelijker voor verkoop:

Mocht je in de toekomst je woning willen verkopen, denk dan eens na over een voorgevelrenovatie. Dit zal je woning veel sneller doen verkopen.

  • Je woning wordt stabieler als je oude gevel laat renoveren:

Wanneer je gevel in slechte staat is, kan je woning instabiel worden. Stenen kunnen scheuren en het voegsel dat er tussen zit kan eruit vallen. Een voorgevelrenovatie zorgt dus voor de nodige stabiliteit en veiligheid.

Wat heeft een gevel renoveren als prijs?

De prijs van een gevelrenovatie verschilt bij iedere woning. Kijzer geeft jou graag wat meer informatie over je gevel renoveren en de mogelijkheden. We begrijpen dat niet iedereen de kennis heeft over wat er precies uitgevoerd moet worden bij een renovatie. Daarom komen onze adviseurs graag eens bij je langs. Neem gerust contact met ons op voor een gratis adviesgesprek, want een gevelrenovatie kostprijs is afhankelijk van meerdere factoren. 

Gevelrenovatie in Antwerpen, Gent, Diegem of Hasselt:

Wil jij een gevelrenovatie in Gent of een andere stad of dorp? Kijzer maakt dit mogelijk! Bekijk alvast een paar voorbeelden van de gevelrenovatie voor en na het werk van Kijzer. Mocht je vragen hebben over je gevel renoveren welke mogelijkheden er zijn? Of wil je de kostprijs van gevelrenovatie voor jouw woning weten? Kijzer heeft een team van experten voor jou klaar staan. We begrijpen dat de kostprijs van gevelrenovatie voor echte professionals vraagt. Bij Kijzer kan je met een gerust hart rekenen op de nodige ondersteuning met alle papierwerk. Denk bijvoorbeeld maar aan de aanvraag van subsidies, premies en vergunningen. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties en geen informatie missen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

© 2022 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit