Dakrenovatie

Is uw huidig dak aan een grondige renovatie toe? Of hebt u misschien zonet een woning gekocht en moet het volledige dak worden vervangen? Dan helpt Kijzer u met plezier gedurende het hele project. We renoveren zowel grote als kleine daken en u kan op ons rekenen voor de meest geschikte oplossing.

Zowel kleine renovaties als volledige vernieuwingen

Bij Kijzer zit u goed voor om het even welke werken aan uw dak. Naargelang de staat van uw dak, gaan we over tot een de plaatsing van een volledig nieuw dak of tot een iets minder drastische oplossing. Is de constructie van uw dak bijvoorbeeld nog in goede staat? Dan is een totale renovatie overbodig. Kijzer vervangt de versleten onderdelen en vervangt ze door nieuwe. Dit kan gaan van de vervanging van een schouw tot de plaatsing van een nieuwe roofing.

Bij een volledige dakrenovatie nemen we uw hele dak onder de loep. Zo zullen we onder andere de volgende zaken vervangen of plaatsen:

  • Dakconstructie
  • Dakgoten en afvoerbuizen
  • Dakisolatie
  • Dakpannen
  • Tengel- en panlatten

Kijzer: steeds de juiste keuze voor uw dakrenovatie

Dakwerken zijn een vak apart en vereisen de nodige knowhow en een grote portie ervaring. Bij Kijzer bent u verzekerd van een professioneel en ervaren team, dat beschikt over de juiste middelen om uw dakrenovatie te realiseren.

We garanderen u een mix van kwaliteit conform aan de opgelegde veiligheidsnormen, hoogstaande materialen van de beste fabrikanten en een maximaal rendement. Bovendien informeren we u ook over relevante belastingvoordelen, zodat u achteraf een aanzienlijke som geld terugkrijgt.

Contacteer ons voor meer informatie

Vertrouwt u uw dakrenovatie toe aan Kijzer, dan bent u zeker van een renovatie volgens de regels van de kunst. We verzorgen al uw dakwerken van A tot Z en zorgen ervoor dat u weldra opnieuw een ijzersterk en waterdicht dak boven uw hoofd heeft.

Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Dan kan u ons steeds contacteren via het telefoonnummer +32(0) 3 808 17 34 of via het e-mailadres info@www.kijzer.be. Had u graag een offerte voor uw dakrenovatie? Vul dan gerust uw gegevens in ons contactformulier in en we bezorgen u zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsofferte op maat!


Kijzer