Dakramen

Hebt u ook een donkere mezzanine of zolderkamer in huis? Dan zal u al gemerkt hebben dat u deze ruimte zo goed als onbenut laat. Waarom? Door een gebrek aan licht. Licht zorgt immers voor een ruimtelijk gevoel en dus ook voor extra plaats in huis!

Dakramen in allerlei soorten

Voor ieder dak zijn er verschillende types dakramen op de markt. Hebt u een hellend dak? Of net een plat dak? Geen probleem. Samen met u gaan we op zoek naar een exemplaar dat perfect aansluit bij de karakteristieken van uw dak. Ook qua looks is er een grote keuze. Zowel de vorm, de kleur als het materiaal kan worden aangepast aan uw woning. Zo bestaan er dakramen in bijvoorbeeld hout, aluminium en pvc.

De verschillende voordelen van dakramen.

Een dak zonder ramen brengt niets dan donkerte in huis. U verliest heel wat licht en dat is precies waarom dakramen een aanrader zijn voor iedere woning. Ze hebben heel wat voordelen in petto, waaronder:

  • Ze brengen meer licht in huis door de naar boven gerichte plaatsing
  • Ze bevatten een ventilatierooster, wat vocht en schimmels voorkomt
  • Ze zijn veelzijdig in accessoires en decoratie

Er zijn heel wat toebehoren beschikbaar voor uw dakramen. Wat had u bijvoorbeeld gedacht van zonnewering? Deze is te verkrijgen in een ruim kleurenpalet en kan voor net dat ietsje meer zorgen in huis. Ook praktische rolluiken of insectengazen zijn mogelijk.

Dan helpen u graag bij de keuze van de juiste dakramen en zorgen voor een foutloze plaatsing achteraf. Kijzer onderscheidt zich bovendien niet alleen in kwaliteit, maar ook in:

  • Korte wachttijden
  • Strikte opvolging van de gemaakte afspraken
  • Uitstekende naservice

Contacteer Kijzer vandaag nog via het telefoonnummer +32(0) 3 808 17 34 of via het e-mailadres info@kijzer.be. Wilt u een offerte aanvragen voor de werken aan uw dak? Geen probleem. Vul gerust uw gegevens in ons contactformulier in en we bezorgen u zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsofferte op maat!


Kijzer