Dakwerken Zwijndrecht

Heeft u een specialist in dakwerken nodig in Zwijndrecht? Dan is Kijzer de partner die u zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in zowel platte als hellende daken (pannen of leien). 

Snelle oplevering van dakwerken in Zwijndrecht

U kan beroep doen op onze specialisten voor een dakrenovatie van een rijwoning, maar evengoed voor dakwerken aan een kantoor- of appartementsgebouw. Wij gaan bij elk project nauwkeurig te werk met een perfect afgewerkt dak tot gevolg, zowel op esthetisch als functioneel vlak. Na een dakrenovatie door Kijzer kan u opnieuw jaren genieten van een dak in perfecte staat. 

Wij renoveren enerzijds hellende daken bestaande uit pannen of leien en anderzijds zijn wij gespecialiseerd in alle platte daken met roofing, EPDM of Resitrix. Naast volledige dakrenovaties kan u ons ook inschakelen voor het plaatsen van dakisolatie. 

Het belang van een goede dakrenovatie en isolatie

Op tijd en stond uw dak laten renoveren is belangrijk om uw dak in een goede staat te houden, wat ook de waarde van uw woning ten goede komt. Met een nieuwe dakisolatie geniet u in de zomer van lekkere koele ruimtes. Daarenboven zal de gestookte warmte in de winter beter binnen blijven, wat een positieve invloed heeft op uw verwarmingskosten en energierekeningen. Kortom, dakwerken Kijzer zorgt ervoor dat uw dak in Zwijndrecht weer maximale bescherming biedt tegen weersinvloeden als neerslag, temperatuur en wind. Na dakwerken in Zwijndrecht door de specialisten van Kijzer kan u rekenen op een perfect waterdicht en tochtvrij dak.

Nauwkeurig afgewerkte dakwerken in Zwijndrecht

Als gevolg van onze jarenlange ervaring hebben onze vakmannen al een heel aantal positieve referenties kunnen verzamelen. Dankzij ons oog voor detail hebben wij in de regio al verschillende klanten tevreden kunnen stellen. Kwaliteit en precisie is bij al onze projecten prioriteit!

Kijzer staat bekend om een continue opvolging en onberispelijke naservice

Niet enkel kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel, ook heldere communicatie en transparantie staan bij ons centraal. Bij een dakrenovatie in Zwijndrecht krijgt u van ons één aanspreekpunt waarbij u doorheen heel het renovatieproces terecht kan voor vragen. Van A tot Z nemen we al uw zorgen uit handen, zowel tijdens als na de werken. Dankzij ons uitgebreid netwerk met lokale verankeringen kan u in heel Vlaanderen rekenen op een snelle aanpak en oplevering.

Contacteer ons voor meer informatie of een offerte op maat voor dakwerken in Zwijndrecht

Wenst u graag meer informatie over dakwerken in Zwijndrecht? Contacteer ons dan telefonisch op het nummer 03 808 46 46 of stuur een mailtje naar info@kijzer.be. U kan ook vrijblijvend een offerte op maat aanvragen via het formulier op onze website.
Onze DienstenKijzer