Dakwerken Zemst

dakwerken Zemst

Heeft u een specialist in dakwerken nodig in Zemst? Dan is Kijzer de partner die u zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in zowel platte als hellende daken (pannen of leien). 

Dakwerken Zemst 

Bent u op zoek naar een partner voor dakwerken in Zemst? Neem dan contact op met de ervaren dakwerkers van Kijzer. Zij zijn gespecialiseerd in volledige dakrenovaties, dakisolatie en het vernieuwen van allerlei soorten dakbedekkingen (leien, pannen, roofing of Resitrix).

Laat uw dak tijdig nakijken zodat problemen meteen aangepakt kunnen worden en de schade beperkt blijft. Dankzij onze lokale verankering kunnen wij in heel Vlaanderen een korte wachttijd en snelle oplevering garanderen. Niemand blijft graag lang zitten met een dak dat aan vernieuwing toe is. 

Benieuwd waarmee Kijzer u kan helpen? Wij hebben jaren ervaring in de sector en leveren bij elk project een nauwkeurig afgewerkt eindresultaat af. Bekijk onze realisaties en referenties om een idee te krijgen van onze werkwijze.

Waarom uw dak laten renoveren?

Tijdig uw dak laten renoveren is belangrijker dan u denkt. Enerzijds is er het esthetische aspect: een beschadigd dak ziet er slordig uit, wat een negatieve invloed heeft op de waarde van uw huis. Zo heeft een gerenoveerd dak dus naast een esthetisch ook een financieel voordeel: het komt de verkoopprijs van uw huis ten goede. En ook de maandelijkse kosten zullen na een dakrenovatie heel wat lager liggen. Na een dakisolatie door Kijzer zal u in de zomer genieten van een lekker koel huis en in de winter houdt de isolatie de kou buiten. U zal dus heel wat minder moeten verwarmen, wat u zal merken aan de verwarmingskosten en energierekeningen. 

Een laatste reden om uw dak te laten renoveren is om u te beschermen. Bescherming is nog altijd de hoofdfunctie van een dak: bescherming van uw gezin en inboedel enerzijds en anderzijds bescherming tegen weersinvloeden van buitenaf zoals neerslag, temperatuur en wind. 

Kijzer staat voor een continue opvolging en onberispelijke naservice

Kijzer dakwerken in Zemst heeft al jaren ervaring in de sector. Wij streven bij elk project naar een langetermijnoplossing en hechten dan ook veel belang aan kwaliteit, zowel van de materialen als van de uitvoering van de werken. Wij staan bekend om onze klantgerichtheid en gestructureerde aanpak, gecombineerd met jaren ervaring en de nodige expertise. 

Geïnteresseerd in dakwerken in Zemst? Dan krijgt u bij ons één aanspreekpunt waarbij u terecht kan gedurende heel het project. Op die manier streven wij van begin tot eind transparante communicatie na zodat geen enkele partij voor verrassingen komt te staan. Een zorgeloos verloop en continue opvolging tijdens de werken, maar ook een onberispelijke naservice, daar staat Kijzer voor. 

Contacteer ons voor al uw vragen rond dakwerken in Zemst

Benieuwd wat Kijzer dakwerken in Zemst voor u kan betekenen? Of heeft u nog vragen over onze diensten? Contacteer ons telefonisch op het nummer 02 588 92 22 of per mail naar info@kijzer.be. Ons team staat klaar om u verder te helpen. U kan ook via het formulier op de website een vrijblijvende prijsofferte aanvragen.
Onze DienstenKijzer