Kwaliteit en service voor je dakwerken in Wetteren

Dakwerken zijn een serieuze onderneming. Jouw woning in Wetteren zit in hetzelfde schuitje. Voor zo’n klus werk je natuurlijk het liefst samen met een betrouwbare dakrenovatiepartner. Zo’n partner vind je terug in Kijzer. Ons vakmanschap staat garant voor topkwaliteit, of je dak nu schuin of plat is. Wees maar zeker, jouw dak in Wetteren is in goede handen bij ons. Doe online je offerteaanvraag!

Ervaren en betrouwbare partner in dakwerken

Je moet met behoorlijk wat zaken rekening houden voor je dakwerken in Wetteren. Bij Kijzer zijn we ons daar bewust van. We willen daarom graag je betrouwbare, transparante en ervaren partner zijn tijdens het hele renovatieproject. In een nauwkeurig dakinspectie analyseren we de noden van je dak. We bezorgen je daarna een offerte op maat. Ga je akkoord, dan mag je rekenen op een vakkundige renovatie van je plat of hellend dak. Bovendien kan je ook bij ons terecht voor gevelrenovaties en zonnepanelen. Makkelijker kan niet: één centraal aanspreekpunt voor al je duurzame renovatieprojecten. Maar dat is niet alles. Om je nog meer te ontzorgen, regelen wij ook alles met jouw stad Wetteren. Denk bijvoorbeeld aan een parkeerverbod tijdens de werken, vergunningen en premies of subsidies. Zo laat je alle stress achterwege en geniet je extra van je nieuwe dak.

Waarom kiezen voor een lokale dakwerker in Wetteren

Wij zijn regionaal actief, maar leveren lokale diensten in Wetteren. Dankzij onze jarenlange ervaring in het renoveren van daken in heel Vlaanderen, beschikken we over een schat aan kennis. En dat heeft zo z’n voordelen:

  • Een *snelle respons: je kan Kijzer snel en gemakkelijk bereiken. Wil je beroep doen op onze diensten? Dan heb je binnen de 24 uur een reactie.
  • Communicatie op maat: we hechten belang aan een directe communicatiestijl. Je kan bij ons terecht met al je vragen, wensen en eventuele zorgen. Wij zijn jouw lokale aanspreekpunt.
  • Advies: bij Kijzer kiezen we voor een zorgeloze ervaring en ondersteunen we je door het proces van subsidie-, premie-, en bouwaanvragen.
  • Service na de werken: zijn er vragen betreffende de follow-up of garantie die je bezighouden? Dan kun je zonder problemen bij ons aankloppen. Met de zekerheid van een 12-jarige garantie, ben je bij Kijzer in goede handen voor je dakwerken.

dakwerker op dak.png

Wat is het prijskaartje van je dakwerken in Wetteren?

Aan je dakwerken in Wetteren hangt vaak een stevig prijskaartje vast. Vooral als het over een totale dakrenovatie gaat. Je wil dan uiteraard graag weten wat de totale kostprijs bedraagt. Op die manier zie je meteen of de werken binnen je budget vallen. Dat het een serieuze investering is, valt immers niet te ontkennen. Wees je daarom bewust van een aantal zaken:

  • De nodige materialen. Wat de nodige materialen zijn, varieert van project tot project. Gaat je voorkeur uit naar leien of dakpannen bij het renoveren? Een plat dak of een hellend? Ga je voor EPDM of liever roofing?
  • Duurzaamheid**. Je dak renoveren of een nieuw dak plaatsen? Het is de ideale moment om ook duurzame alternatieven te overwegen. Zonnepanelen, materialen van kwalitatieve A-merken, isolatie. Je bent bij ons zeker van de beste aanpak voor een duurzaam dak.

(K)ijzersterk in dakwerk. Door een combinatie van snelle respons, individuele communicatie en kwaliteitswerk, zorgen wij voor vakkundig uitgevoerde dakwerken in Wetteren, of het nu over een plat of hellend dak gaat. Dien online een offerteaanvraag in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Onze ervaren professionals geven je advies op maat, gericht op de unieke kenmerken van jouw dak. Vul je offerteaanvraag nu in!

Vraag je offerte aan

Wat onze klanten zeggen in Wetteren

  • Kim Jönsson

    Ik ben zeer tevreden van Kijzer. Zowel voor het geleverde werk als de naservice. Zeker ook een extra vermelding voor dakwerker Rob welke zeer voortreffelijk werk heeft geleverd. De meerwaarde...

  • Meer ervaringen

Laat je inspireren vanuit Wetteren

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit