Kies voor Kijzer als dakwerker in Westerlo

Dakwerken? Da’s een flinke klus én een duit uit de zak. Jouw woning in Westerlo zit in hetzelfde schuitje. Een betrouwbare renovatiepartner is hierbij een must, toch? Zo’n partner vind je terug in Kijzer. Of het nu een hellend of een plat dak is, met ons vakmanschap leveren we topkwaliteit af. Geen zorgen over je dak in Westerlo, wij hebben het onder controle. Vraag ons online om een offerte!

Waarom kiezen voor een lokale dakwerker in Westerlo

Kijzer is regionaal actief, maar levert lokale diensten met een persoonlijke touch in Westerlo. Door dakwerken uit te voeren over heel Vlaanderen, zitten we op een berg kennis. En dat heeft zo z’n voordelen:

 • Krijg snel antwoord: als lokale dakwerker is Kijzer snel en gemakkelijk bereikbaar. Stuur je ons een bericht? Je hoort van ons binnen de 24 uur na je contactopname.
 • Persoonlijke communicatie: directe communicatielijnen zijn voor ons erg belangrijk. Je kan bij ons terecht met al je vragen, wensen en eventuele zorgen. We fungeren als jouw lokale contactpersoon.
 • Advies: bij Kijzer word je maximaal ontzorgd en begeleid bij alle subsidie-, premie- en bouwaanvragen.
 • Service na de werken: zijn er vragen over de opvolging of garantie die je wilt bespreken? Daar helpen we je graag mee. Je kunt bij Kijzer met een gerust gevoel je dakwerken aanvangen, dankzij een garantie van 12 jaar.

Wat kosten je dakwerken in Westerlo?

De kosten voor dakwerken in Westerlo zijn doorgaans aan de hogere kant. Vooral als het over een totale dakrenovatie gaat. Het is geheel begrijpelijk dat je wil inschatten wat het zal kosten. Zo zie je meteen of je budget realistisch is of niet. Het blijft namelijk een investering waar je niet al te licht overgaat. Neem daarom enkele zaken zeker in overweging:

 • De nodige materialen. Welke materialen er nodig zijn, hangt af van jouw situatie. Wat kies je voor de dakrenovatie, leien of dakpannen? Een plat dak of een hellend? Ga je voor EPDM of liever roofing?
 • Duurzaamheid. Kies je voor een nieuw dak of een dakrenovatie? Vergeet hoe dan ook niet de duurzame opties te checken! Zonnepanelen, isolatie, materialen van kwalitatieve A-merken. Wij voorzien de beste aanpak voor een duurzaam dak.

dakwerken dakrenovatie.png

Jouw betrouwbare partner voor je dakwerken in Westerlo

Er valt heel wat te overwegen voor je dakwerken in Westerlo. Daar zijn we ons bij Kijzer bewust van. We vinden het daarom belangrijk om betrouwbaar en transparant te werk te gaan. Eerst voeren we een nauwkeurig dakinspectie uit om een helder beeld te krijgen van je noden van je dak. We bezorgen je daarna een offerte op maat. Ga je akkoord, dan mag je rekenen op een vakkundige renovatie van je plat of hellend dak. Zie je het groots? Dan ben je ook voor gevelrenovaties en zonnepanelen bij ons aan het juiste adres. En dat maakt het leven makkelijk – één contactpunt voor al je duurzame renovatiebehoeften. En dat is nog niet alles. Om je helemaal te ontzorgen nemen we de communicatie met jouw stad op ons. Wij regelen het parkeerverbod tijdens de werken, vergunningen, premies en subsidies. Geen stress meer voor jou! Met een gerust hart kun je uitkijken naar dat prachtige nieuwe dak.

(K)ijzersterk in dakwerk. Met een snelle respons, persoonlijke communicatie en een kwalitatieve uitvoering staan we garant voor vakkundige dakwerken in Westerlo aan je plat of hellend dak. Doe online een offerteaanvraag. Binnen de 24 uur contacteren we je om een huisbezoek in te plannen. Ontvang van onze experts professioneel advies, op maat van jouw dak. Vul je offerteaanvraag nu in!

Vraag je offerte aan

Wat onze klanten zeggen in Westerlo

 • Renaat Ost

  Duidelijke offerte voor vervangen kunstleien. Correcte nakoming van gemaakte afspraken. Vlotte uitvoering en afhandeling. Zeker aan te raden bedrijf.

 • Ingeborg de beer

  Een snelle en uitgebreide offerte.Vlotte communicatie.Werken werden veilig uitgevoerd.Werf werd netjes achter gelaten .Beleefde werk mensen.Vlotte communicatie.Een aanrader!

 • Meer ervaringen

Laat je inspireren vanuit Westerlo

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit