Dakwerken Waasmunster

dakwerken Waasmunster

Heeft u een specialist in dakwerken nodig in Waasmunster? Dan is Kijzer de partner die u zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in zowel platte als hellende daken (pannen of leien). 

Kies voor Kijzer Dakwerken Waasmunster als u kwaliteit wilt

Bij Kijzer Dakwerken Waasmunster gaan wij voor professionalisme en kwaliteit. Een dak renoveren is een grote investering. Hoe klein of hoe groot uw dak ook is, wij zorgen altijd voor oplossingen op maat. U betaalt nooit te veel, maar anderzijds krijgt u toch kwaliteit van ons. Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers van materialen en daardoor kunnen wij aan scherpe prijzen werken. Daarnaast hebben wij enkel ervaren en vakkundige dakwerkers in dienst. Zij hebben oog voor detail en voeren de werken zeer nauwkeurig uit.

Bij Kijzer Dakwerken Waasmunster krijgt u waar voor uw geld

Wij zijn al jarenlang een van de top-uitvoerders van dakrenovaties. Kijzer Dakwerken in Waasmunster heeft heel wat pluspunten.

  • Wij voeren uw dakwerken samen met andere werken uit en zijn uw enige aanspreekpunt.
  • Wij kiezen enkel voor hoogwaardige producten. Bij platte daken kiest u voor EPDM, roofing of Resistrix. Wij kiezen enkel de beste kwaliteit.
  • Onze medewerkers worden regelmatig geschoold, zij zijn op de hoogte van de modernste technieken.
  • Wij onderhandelen regelmatig met onze partners en kunnen u daardoor scherpe prijzen aanbieden.
  • Wij houden interne controle op de werven om de kwaliteit van de werken nog te verhogen.
  • Wij houden ons strikt aan afspraken rond oplevering.

Combineer verschillende werken, Kijzer Dakwerken in Waasmunster doet de coördinatie

Misschien kadert uw dakrenovatie in een totaalproject. Zo kan het zijn dat u ook uw ramen en deuren wilt vervangen. Of u wilt uw gevel isoleren en bekleden. Of wilt u niet alleen uw dak vernieuwen maar ook uw zolder renoveren en inrichten? Al deze werken kunnen makkelijk in één project gegoten worden. Wij coördineren dit voor u zodat dit vlekkeloos verloopt en u zich geen zorgen hoeft te maken.

Hoe kunnen wij u helpen?

Van zodra u ook maar denkt aan het vernieuwen van uw hellend of plat dak, laat het ons weten. Wij zijn makkelijk te bereiken via ons telefoonnummer, via mail info@kijzer.be of u vult het aanvraagformulier op onze website in. Wij nemen contact met u op en bespreken de werken. Wij kunnen u raad geven als u twijfelt over bepaalde materialen of de stijl die u wenst. Of weet u niet goed welke dakpannen of leien bij uw woning passen? Wij bieden verschillende mogelijkheden en helpen u uw keuze te maken. Wij bekijken ook uw budget en samen met u halen wij er het maximum uit. Door werken te combineren of de aankoop van materialen te coördineren kunt u vaak meer doen met uw budget dan u ooit gedacht had. Gebruik onze expertise, u doet er voordeel mee!
Onze DienstenKijzer