Dakwerken Vilvoorde

dakwerken vilvoorde

Heeft u een specialist in dakwerken nodig in Vilvoorde? Dan is Kijzer de partner die u zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in zowel platte als hellende daken (pannen of leien). 

Kijzer dakwerken regio Vilvoorde: vernieuwend, kwaliteit, service

Bij dakwerken Kijzer nabij Vilvoorde werken wij vernieuwend. Onze medewerkers krijgen op regelmatige tijdstippen cursussen over materialen en manieren van werken. Daarnaast hebben wij nauwe contacten met gerenommeerde producenten en leveranciers van materialen voor dakwerken. Daardoor kunnen wij een perfecte service leveren en toch aan scherpe prijzen werken. Onze leien en dakpannen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en gaan zeer lang mee. Hetzelfde geldt voor uw plat dak. De roofing, EPDM en Resistrix die wij gebruiken hebben hun diensten al talloze keren bewezen, met heel wat tevreden klanten in de regio als gevolg. 

Hoe pakt Kijzer dakwerken in Vilvoorde uw werken aan?

Wij bekijken een dak in zijn geheel. Als u beslist om enkel uw dak te vernieuwen, dan is dit geen enkel probleem voor ons. Maar vaak komen er ook andere werken aan te pas. Een dakrenovatie kan slechts een onderdeel zijn van een totale vernieuwing van een gebouw. U denkt misschien ook aan het leggen van zonnepanelen. Of u wilt uw dak ook isoleren en de zolder vernieuwen. Gaat uw renovatie nog verder en wilt u daarenboven uw gevel isoleren en bekleden en daarbij ook nieuwe ramen en deuren plaatsen? Wij bieden ramen en deuren in aluminium, PVC. Bij ramen en deuren horen uiteraard onder meer rolluiken, screans, vliegenramen of ventilatieroosters. U merkt het, bij ons blijft het niet bij het vernieuwen van uw dak, wij gaan een hele stap verder.

Kijzer dakwerken Vilvoorde coördineert, u heeft geen zorgen

Wij weten dat een woning renoveren vaak slapeloze nachten met zich meebrengt. Dit is niet nodig! Van bij het begin zijn wij uw enige aanspreekpunt, en dit tijdens de werken en tot aan de oplevering. Bij Kijzer dakwerken Vilvoorde nemen wij de zorgen rond de organisatie van de werkzaamheden op ons. Wij zorgen ervoor dat alle werken één voor één en in de juiste volgorde uitgevoerd worden. Wij contacteren de uitvoerders zodat u zich hierin geen zorgen hoeft te maken. Als u vragen heeft, dan richt u zich tot ons. En wij houden u constant op de hoogte van het verloop van de werken. Wij beschouwen het als onze taak om dit in goede banen te leiden.

Bij Kijzer in Vilvoorde weten wij van aanpakken

Wilt u weten hoe wij u met uw dakvernieuwing of totaalrenovatie kunnen helpen? Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon of op ons mailadres info@kijzer.be. U kunt ook het formulier op onze website invullen. Wij maken een afspraak met u en komen ter plaatse kijken wat u precies wenst. Daarna krijgt u een offerte en wij spreken af wanneer de werken zullen starten. Bij de uitvoering houden wij ons aan afspraken en leveren op binnen de afgesproken tijd. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw dakrenovatie een echt plezier wordt!
Onze DienstenKijzer