Dakwerken Turnhout

Dakwerken zijn een vak apart. Wilt u een wind- en waterdicht dak, dan zijn een stel vakkundige handen geen overbodige luxe! Kijzer dakwerken Turnhout is dé specialist in de regio voor alle soorten dakwerken, of het nu gaat om een volledig nieuw dak, een renovatie of herstelling.

dakwerken turnhoutKijzer – dakwerken Turnhout en het belang van een perfect afgewerkt dak.

Een dak boven uw hoofd hebben lijkt vanzelfsprekend. Maar een goed dak zonder gebreken is iets helemaal anders. Het is nochtans van groot belang, zowel voor uzelf als voor uw woning.

Een dak staat allereerst in voor de bescherming van uw huis tegen invloeden van buitenaf. Tegen de temperatuurschommelingen en allerlei neerslag, als regen, sneeuw en hagel. Bovendien biedt het ook extra stevigheid aan de algemene constructie van uw huis en draagt het bij tot de looks ervan. Kijzer helpt u graag bij de keuze van het meest geschikte dak en voert ook met het grootste plezier alle herstellingen en renovaties uit!

Waarvoor kan u Kijzer inschakelen?

Kijzer is gespecialiseerd in diverse soorten dakwerken in Turnhout. We komen graag ter plaatse om uw wensen uitvoerig te noteren en om de nodige werken van dichtbij te bekijken.

U kan bij ons terecht voor de volgende diensten:

Meer informatie over onze diensten in Turnhout

Hebt u een lek in uw dak door een storm? Of hebt u net een bestaande woning gekocht en is het dak toe aan een grondige renovatie? Of zoekt u misschien nog een ervaren dakwerker voor de plaatsing van een dak op uw nieuwbouwwoning?

Vraag dan vandaag nog meer informatie over onze beschikbaarheid. U kan ons hiervoor steeds contacteren via het telefoonnummer +32(0) 3 808 46 46 of via het e-mailadres info@kijzer.be. Had u graag een offerte voor uw dakwerken? Vul dan gerust uw gegevens in ons contactformulier in en we bezorgen u zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsofferte op maat van uw project.
Onze DienstenKijzer