Regio's

Kijzer dakwerken Turnhout, helemaal naar jouw wens

Een dakrenovatie op maat, daarvoor ben je bij Kijzer aan het juiste adres. Wij nemen dakwerken naar een volgend level en zien een dakrenovatie als een totaalproject. Bij Kijzer weten wij dat een dak leggen cruciaal is voor het goed functioneren van jouw woning. Wij overleggen altijd met onze klanten wat er precies nodig is voor hun dakwerken in Turnhout. Afhankelijk van jouw wensen, gaan wij aan de slag. Zo kiezen we bijvoorbeeld samen met jou de beste pannen voor jouw hellend of plat dak. En ook de keuze voor de isolatie zullen we met jou overlopen: kies je voor een warm dak, een koud dak of een omgekeerd dak? 

Dakwerken Turnhout voor platte en hellende daken

Wat de helling van jouw dak betreft, steil of licht hellend, wij leveren altijd de beste kwaliteit en een perfecte afwerking. Bij verschillende weersomstandigheden zoals veel regen of felle zon krijgt een plat dak veel te verduren. Daarom werken wij met een roofing die tegen alle weersomstandigheden zoals hevige zon, regen, hagel, sneeuw en storm kan. Ook voor jouw hellend dak kies je de dakbedekking die je het liefst hebt. Wil je bijvoorbeeld leien of heb je liever donkere of lichte dakpannen? Het kan allemaal bij Dakwerken Turnhout. Ook het onderdak is natuurlijk belangrijk. Als de huidige ondergrond niet meer voldoet, zorgen wij ervoor dat deze gerenoveerd wordt, zodat jouw uiteindelijke dak perfect in orde is.

Het totaal plaatje van jouw dakwerken met Kijzer

Bij een dakrenovatie is het een goed idee om rekening te houden met goede dakisolatie. Dat zorgt er namelijk voor dat jouw woning warm blijft in de winter en koel blijft in de zomer. Wil je bijvoorbeeld, naast jouw dakrenovatie, ook je gevel laten bekleden of wil je gevelisolatie, isolatie van jouw zolder of een zolderkamer renoveren? Al deze werken worden door Dakwerken Turnhout in één groot project samengebracht. 

Kijzer dakwerken Turnhout neemt de zorgen uit jouw handen

Wanneer je kiest voor Kijzer, dan krijg je een coördinator die jouw centrale aanspreekpunt is. Hij volgt de werken op van a tot z, waardoor je geen zorgen meer hebt. Bovendien stellen wij ons verantwoordelijk over premies, vergunningen of het contact met aannemers. Vergunningen voor openbaar terrein en premies achteraf regelen wij allemaal voor jou. We bezorgen jou het beste eindresultaat met zo weinig mogelijk zorgen. 

Een vrijblijvende offerte voor al jouw werken

Vanaf de eerste stap helpen we jou met je dakwerken. Hier kan je eenvoudig een gratis offerte aanvragen. Wij bezorgen je ons advies, een uitgebreide beschrijving van de werken die we zullen uitvoeren en een inzicht in onze planning. Dakkapellen, doorvoergaten voor waterafvoer, koepels, dakvensters… het wordt allemaal mee opgenomen in de planning en de prijs. Contact aanvragen doe je eenvoudig via ons contactformulier

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2022 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit