Kies voor Kijzer als dakwerker in Tienen

Je dak aanpakken kost je niet alleen moeite, maar ook centen. Ook jouw woning in Tienen ontkomt er niet aan. Het spreekt voor zich dat je dan liefst samenwerkt met een betrouwbare dakrenovatiepartner. Kijzer wil graag de partner zijn die je zoekt. Of het nu om een plat dak gaat of een met een helling, ons vakmanschap staat garant voor topkwaliteit. Bij ons is je dak in Tienen in goede handen. Doe nu een offerteaanvraag!

Pluspunten van een lokale dakwerken in Tienen

Kijzer is regionaal actief, maar levert lokale diensten in Tienen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het renoveren van daken in heel Vlaanderen, beschikken we over een schat aan kennis. En daar pluk jij de vruchten van.

 • Snel antwoord: als dakwerker uit de buurt staat Kijzer in no-time voor je deur. Stuur je ons een bericht? Dan reageren we binnen de 24 uur.
 • Een persoonlijke aanpak: bij ons staat heldere en directe communicatie centraal. We zijn er voor je om al je vragen, wensen en eventuele zorgen weg te nemen. Zo vormen we jouw persoonlijk aanspreekpunt in de regio.
 • Advies: we nemen bij Kijzer de zorg uit handen en ondersteunen je bij alle aanvragen voor subsidies, premies en bouwvergunningen.
 • Service na de werken: heb je vragen over de opvolging of garantie? Daar helpen we je graag mee. Je kunt zorgeloos je dakwerken bij Kijzer starten, met een garantie van 12 jaar.

Partner voor dakwerken in Tienen

Er komt behoorlijk wat kijken bij jouw dakwerken in Tienen. Dat begrijpen we bij Kijzer volledig. Daarom zetten we ons in om een partner te zijn waarop je kan rekenen, met transparantie en ervaring in renovatie. Met een nauwkeurig dakinspectie bekijken we wat jouw dak specifiek nodig heeft. Je rekent op een vrijblijvende offerte op maat en een vakkundige renovatie van je plat of hellend dak met kwalitatieve materialen. Bovendien kan je ook bij ons terecht voor gevelwerken en zonnepanelen. En dat maakt het leven makkelijk – één contactpunt voor al je duurzame renovatiebehoeften. We doen trouwens nog meer. Wij ontzorgen je graag door alle zaken met jouw stad of gemeente te regelen. Denk bijvoorbeeld aan een parkeerverbod tijdens de werken, vergunningen en premies of subsidies. Zo kijk je met een gerust hart uit naar de aankomende dakwerken.

dakwerker kijzer.png

Het prijskaartje van je dakwerken in Tienen

Je dakwerken in Tienen zijn vaak niet goedkoop. Dat is zeker zo wanneer je voor een totale dakrenovatie kiest. Je wil dan uiteraard graag weten wat de totale kostprijs bedraagt. Hierdoor heb je een inzicht in wat mogelijk is binnen je budget. Want het blijft natuurlijk een pittige investering. Neem daarom enkele zaken zeker in overweging:

 • Materiaal. De keuze van het juiste materiaal is volledig afhankelijk van jouw situatie. Kies je leien of dakpannen voor de opknapbeurt? Heb je een plat dak of een hellend dak? EPDM of toch roofing?
 • Duurzaamheid. Je dak renoveren of een nieuw dak plaatsen? Het is de ideale moment om ook duurzame alternatieven te overwegen. Materialen van kwalitatieve A-merken, isolatie, zonnepanelen. We reiken je alle mogelijkheden aan voor een duurzaam dak.

(K)ijzersterk dakwerk. Met onze snelle reactie, één-op-één communicatie en kwalitatieve aanpak, staan wij garant voor professionele dakwerken in Tienen voor zowel platte als hellende daken. Vraag online een offerte aan en wij contacteren je binnen de 24 uur voor een afspraak bij jou thuis. Je ontvangt van onze dakexperts professioneel advies, op maat van jouw dak. Zet de eerste stap en vraag snel je offerte aan!

Vraag je offerte aan

Wat onze klanten zeggen in Tienen

 • Peter Janssens

  Kijzer bvba heeft bij ons de voor en achtergevel met isolatie bewerkt. Dit is zeer mooi zeer professioneel en binnen de tijdsperiode dat ze gezegd hadden gedaan. De werklieden werken...

 • Dries Vanmeerbeeck

  De aanpak en ervaring en kennis van Frank kan je het best vergelijken met iemand die zijn vak kent. Hier toch wel zeker tevreden van het eindresultaat! Bedankt Kijzer.

 • Meer ervaringen

Laat je inspireren vanuit Tienen

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit