Dakwerken Tienen

dakwerken Keerbergen

Kijzer is de expert die u zoekt voor al uw dakwerken in Tienen. Bij Kijzer kan u terecht voor alles wat met uw dak te maken heeft. Van volledige dakrenovaties en het isoleren van platte of hellende daken tot het vernieuwen van verschillende soorten dakbedekkingen. Zoals bijvoorbeeld leien, pannen, roofing of EPDM. Heeft u schade aan een dak of moet uw dak hersteld worden? Contacteer dan snel onze specialisten in dakwerken in Tienen zodat uw dakschade beperkt blijft. 

Uw dak isoleren is belangrijk!

Isoleren is zeer belangrijk, dit voelt u niet alleen aan de temperatuur in uw huis, maar ook in uw portemonnee. Een vernieuwde dakisolatie zorgt ervoor dat uw huis in de zomer lekker koel blijft en de koude buiten blijft in de winter. Geen zorgen meer over torenhoge energiefacturen. Bovendien beschermt een degelijk dak u van alle weersomstandigheden; sneeuw, wind en regen vormen niet langer een probleem. Bij Kijzer dakwerken in Tienen kan u daarenboven terecht voor gevelisolatie. Zo gaat u een duurzamer leven tegemoet.

Nauwkeurigheid, expertise, service

Onze specialisten gaan met oog voor detail te werk. Zo maakt het niet uit welk soort gebouw nood heeft aan een dakrenovatie. Een kantoor, rijhuis of appartementsgebouw, Kijzer helpt u met plezier verder. Met onze topservice en expertise gaan wij voor een volledig afgewerkt dak, dat zowel esthetisch als functioneel aan alle eisen voldoet. Ook vinden we bij Kijzer dat kwaliteit zeer belangrijk is. Dankzij onze materialen van gerenommeerde merken en hoogstaande technieken, kan u rekenen op een waterdicht, tochtvrij en stevig dak. Zodat u zich op elk moment van de dag beschermd en veilig voelt. 

Wij staan voor jarenlange ervaring in dakwerken in Tienen en heel Vlaanderen

We hebben reeds vele tevreden klanten en hebben in Tienen en ver daarbuiten al veel mensen zeer gelukkig gemaakt. Een dak dat er perfect uitziet en lang meegaat? Bij Kijzer bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder met een professionele aanpak van a tot z. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden of onze projecten? Contacteer onze dakwerkers in Tienen telefonisch op het nummer 02 588 92 22 of per mail naar info@kijzer.be en ontdek wat Kijzer voor u kan betekenen. U kan ook via het formulier op de website een vrijblijvende prijsofferte aanvragen.
Onze DienstenKijzer