Dakwerken Stekene

dakwerken Keerbergen

Kijzer: uw renovatiespecialist voor dakwerken en gevelwerken in Stekene en de rest van Vlaanderen! Heeft u problemen met uw dak? Of moeten er werken gebeuren aan uw dak? Neem dan snel contact op met de dakwerkers van Kijzer. Met jarenlang ervaring en expertise beloven wij u een dak van uitstekende kwaliteit. Korte levertijd en snelle oplevering zijn voor ons vanzelfsprekend. Onze referenties en realisaties kunnen dat alleen maar beamen. 

Gespecialiseerde dakwerker

Bij dakwerken Kijzer in Stekene weten we van aanpakken. U kan ons inschakelen voor allerlei soorten daken. Een plat dak, een hellend dak, voor de dakwerkers van Kijzer is dit allemaal geen probleem. Als het gaat over de hellende daken, kunnen we u verder helpen met leien en pannen als dakbekleding. Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Het renoveren van hellende daken, zowel pannen als leien.
  • Het renoveren van platte daken, zowel roofing, EPDM als Resitrix.
  • Het isoleren van zowel hellende als platte daken.

Waarom Kijzer dakwerken in Stekene?

Kwaliteit dragen we hoog in het vaandel. We werken met duurzame materialen en top producten, alleen op deze manier kunnen we al onze klanten een optimale kwaliteit garanderen. Wij gaan professioneel, klantgericht en gestructureerd te werk. Bij Kijzer dakwerken in Stekene kijken we eerst en vooral naar de behoeften van de klant, waarna we samen op zoek gaan naar een gepaste oplossing voor uw dak. Bovendien passen wij de nieuwste technologieën toe en zorgen we voor een zeer snelle oplevering. 

Uitstekende naservice

Door een continue opvolging en transparante communicatie door één aanspreekpunt kan Kijzer dakwerken in Stekene u een uitstekende naservice bieden. Zowel voor, tijdens als na de werken kan u ons contacteren en houden wij u graag op de hoogte. Heeft u vragen? Dan kan u ons altijd bereiken. Wij staan dan ook bekend om onze kwaliteitsvolle oplevering en onberispelijke naservice. Door de lokale verankering van Kijzer in Vlaanderen, kunnen wij snel schakelen, zodat de oplevering van uw dakwerken in Stekene zonder lang te moeten wachten tot een goed eind worden gebracht. Zo blijft u voor een lange tijd beschermd tegen invloeden van buitenaf. 

Contacteer ons voor meer informatie of een offerte op maat voor dakwerken in Stekene

Wenst u graag meer informatie over dakwerken in Stekene? Contacteer ons dan telefonisch op het nummer +32(0) 9 298 17 30 of stuur een mailtje naar info@kijzer.be. U kan ook vrijblijvend een offerte op maat aanvragen via het formulier op onze website.
Onze DienstenKijzer