Dakwerken Niel

Kijzer, dakwerken Niel, is gespecialiseerd in het vernieuwen en renoveren van daken, maar ook het isoleren van daken, het leggen van groendaken en het renoveren van zolders.

Kijzer hecht veel belang aan een perfect afgewerkt dak

dakwerken Niel

Een dak boven ons hoofd lijkt vanzelfsprekend. Echter is een goed en kwaliteitsvol dak zonder gebreken dat niet. Een dak moet 365 dagen per jaar heel wat weersomstandigheden trotseren. Wist u bijvoorbeeld dat een slecht geïsoleerd of verouderd dak kan leiden tot een warmteverlies van 32 procent.

Een dak dient eerst en vooral uw huis te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Invloeden zoals temperatuurschommelingen en allerlei neerslag, zoals regen, sneeuw en hagel. Kijzer dakwerken Niel staat tot uw dienst voor alle soorten dakwerken.

Welke diensten kan Kijzer u aanbieden?

Een dak is een complexe constructie. Zowel de plaatsing, de renovatie als de herstelling ervan vereist dan ook de nodige expertise om de werken van begin tot einde perfect af te werken. Voor volgende diensten kan u bij ons terecht:

Waar staat Kijzer, dakwerken Niel, echt voor?

Waarschijnlijk veel meer dan u dacht. Het staat voor 8 engagementen die wij voor u aangaan:

  • Correcte prijzen.
  • Snelle offerte, vaak ter plaatse reeds opgemaakt.
  • Materialen van kwaliteitsmerken.
  • Kwalitatieve afwerking gesteund op jarenlange ervaring.
  • Afspraken worden nageleefd.
  • Begeleiding bij het bekomen van al uw premies.
  • Uitvoering der werken steeds op korte termijn.
  • Een garantie van 12 jaar.

Bekijk hier enkele van onze tevreden klanten.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat

Dit kan steeds op het telefoonnummer +32(0) 3 808 46 46 of via het e-mailadres info@kijzer.be. Wij komen vrijblijvend bij u langs en bezorgen u op zeer korte termijn een duidelijke offerte. Vul gerust ook uw gegevens en de nodige informatie over uw project in in ons contactformulier zodat wij u een offerte op maat kunnen bezorgen.
Onze DienstenKijzer