Dakwerken Herent

Is uw dak aan vervanging toe? En wilt u hiervoor een ervaren dakwerker die u een prachtig eindresultaat garandeert? Bij Kijzer kan u al uw wensen realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten dakwerken in Herent en onze dakwerkers hebben jaren ervaring in het vak. Dankzij onze nodige expertise, gestructureerde aanpak en klantgerichtheid kan u bij elk project rekenen op een langdurig mooi eindresultaat. 

Benieuwd wat Kijzer voor u kan betekenen? Bekijk onze realisaties en referenties om een idee te krijgen van onze realisaties en werkwijze. Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact op via het formulier op de website.

Bij Kijzer weten we wat goed is voor uw dak

dakwerken Boechout

Wij staan garant voor een snelle en nette oplevering. Wij gaan proper en gestructureerd te werk en richten geen onnodige schade aan. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten dakdekking (pannen en leien) van hellende daken. Daarnaast kan u ook voor de dakrenovatie van een plat dak beroep doen op onze expertise. Dankzij onze voorkeur voor kwalitatieve materialen, garanderen wij bij elk project een nauwkeurig afgewerkt dak dat tot in de puntjes in orde is. Daarnaast staan wij dankzij onze lokale verankering in heel Vlaanderen bekend om onze snelle actie en oplevering, niemand blijft namelijk graag zitten met een dak dat aan vervanging toe is. 

De hoofdfunctie van een dak is het bieden van bescherming. Zowel van uw gezin, inboedel, als bescherming tegen invloeden van buiten zoals neerslag, temperatuur en wind. Met een geïsoleerd dak geniet u in de zomer van een lekker koel huis en in de winter houdt de dakisolatie de kou buiten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over hoogoplopende verwarmingskosten en energierekeningen. Daarenboven draagt uw dak ook voor een groot deel bij tot de waarde van uw woning. Regelmatig uw dak laten nakijken door specialisten is dus zeker aan te raden. Zo kunnen zij ingrijpen voor er ernstige schade wordt aangericht. 

De dakwerkers van Kijzer zijn gespecialiseerd in volgende dakwerken regio Herent:

  • Renoveren van hellende daken, zowel pannen als leien.
  • Renoveren van platte daken, zowel roofing, EPDM als Resitrix.
  • Isoleren van zowel hellende als platte daken.

Contacteer ons voor alle soorten dakwerken in Herent

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Voor meer informatie of voor een gratis offerte voor uw dakwerken in Herent kan u ons eenvoudig contacteren via ons formulier op de website. Daarnaast beantwoorden onze lokale dakwerkers in Vlaams-Brabant ook met veel plezier uw vragen op het nummer 02 588 92 22 of via mail naar info@kijzer.be.
Onze DienstenKijzer