Dakwerken Grimbergen

dakwerken grimbergen

Heeft u een specialist in dakwerken nodig in Grimbergen? Dan is Kijzer de partner die u zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in zowel platte als hellende daken (pannen of leien). 

Kijzer, specialist in dakwerken regio Grimbergen

Als u uw dak wilt renoveren, vraag dan inlichtingen via ons telefoonnummer 02 588 92 22 of via het formulier op onze website. Ook via ons mailadres info@kijzer.be kunt u vragen stellen of een afspraak maken. Wij bekijken samen met u wat er juist nodig is om uw dak terug als nieuw te maken. Heeft u een hellend dak of een plat dak dat u wilt vernieuwen? Geen probleem, onze specialisten weten van aanpakken. Voor de renovatie van uw plat dak heeft u bijvoorbeeld de keuze tussen leien en pannen. Als u een plat dak wenst te renoveren, kiest u voor EPDM of roofing.

Waarom kiezen voor Kijzer voor dakwerken nabij Grimbergen?

Wij zijn al jaren specialist in het renoveren van hellende en platte daken en gaan uitsluitend voor kwaliteit. U mag van ons topkwaliteit en perfecte service verwachten.

  • Wij zijn op de hoogte van de meest moderne technologieën
  • Wij leveren snel en perfect werk af
  • Onze medewerkers krijgen regelmatig opleidingen
  • Wij werken uitsluitend met materialen van topkwaliteit
  • Wij zijn uw enige aanspreekpunt in het project
  • U bent altijd op de hoogte van de stand van zaken

Kijzer dakwerken regio Grimbergen coördineert verschillende werken

Als u, buiten uw dakrenovatie, ook nog andere werken wilt laten uitvoeren, dan zijn wij uw centrale aanspreekpunt. Wij kunnen bijvoorbeeld zorgen voor het aanbrengen van gevelisolatie en gevelbekleding. Of dacht u aan het installeren van zonnepanelen? Of denkt u aan het isoleren van uw plat of hellend dak? Isoleren kan uiteraard langs de binnenkant, maar hoe meer u isoleert langs de buitenkant, hoe minder ruimte u verliest in uw kamers. Wij bekijken met u wat de beste oplossing is. En wij kunnen u zelfs helpen in het vernieuwen van uw ramen en deuren. Een dakrenovatie is hét moment om deze werken met elkaar te combineren. Laat het ons gerust weten. Wij denken samen met u mee in uw project. Wij geven u bijvoorbeeld advies over de stijl en de look van uw dak en welke materialen het beste bij uw woning passen. Samen gaan wij voor een dak waar u fier kunt op zijn!

Kijzer biedt degelijke dakwerken regio Grimbergen aan voordelige prijzen

Omdat wij samenwerken met vaste leveranciers van materialen kunnen wij aan scherpe prijzen werken. Ook het combineren van diverse werken heeft als resultaat dat u slechts één aanspreekpunt. En bovendien bent u zeker dat de werken in de goede volgorde uitgevoerd worden. Wij mogen fier zijn, wij hebben al heel veel tevreden klanten. Elk dak is anders en elk project is anders. Bij Kijzer dakwerken nabij Grimbergen luisteren wij naar uw behoeften en voeren de werken uit naar uw wensen. Vraag ons gerust hoeveel uw dakrenovatie zal kosten. Wij geven u een gedetailleerde offerte. Zo weet u precies wat het zal kosten en waaraan u zich kunt verwachten. Wij staan voor u klaar!
Onze DienstenKijzer