Jouw expert voor dakwerken in Geel

Dakwerken zijn een serieuze onderneming. Jouw woning in Geel is daarop geen uitzondering. Voor zo’n klus werk je natuurlijk het liefst samen met een betrouwbare dakrenovatiepartner. Bij Kijzer willen we dat graag voor je zijn. We zijn meesters in ons vak, en renoveren zowel hellende als platte daken. Geen zorgen, jouw dak in Geel is in goede handen. Vraag online je offerte aan.

Partner voor dakwerken in Geel

Bij je dakwerken in Geel komt behoorlijk veel kijken. Dat begrijpen we. We vinden het daarom belangrijk om betrouwbaar en transparant te werk te gaan. Met een nauwkeurig dakinspectie analyseren we de noden van jouw dak. Je rekent op een vrijblijvende offerte op maat en een vakkundige renovatie van je plat of hellend dak met kwalitatieve materialen. Zie je het groots? Dan ben je ook voor gevelrenovaties en zonnepanelen bij ons aan het juiste adres. Handig, toch? Eén plek om naartoe te gaan voor al je duurzame renovatiewerken. Maar dat is nog niet alles. Om je helemaal te ontzorgen nemen we de communicatie met jouw stad op ons. Denk bijvoorbeeld aan een parkeerverbod tijdens de werken, vergunningen en premies of subsidies. Zo kijk je met een gerust hart uit naar de aankomende dakwerken.

Wat is het prijskaartje van je dakwerken in Geel?

Aan je dakwerken in Geel hangt vaak een stevig prijskaartje vast. Vooral wanneer je voor een totale dakrenovatie kiest. Je wil dan uiteraard graag weten wat de totale kostprijs bedraagt. Zo weet je wat realistisch is binnen je budget. Het is en blijft immers een serieuze investering. Daarom hou je best rekening met een aantal zaken:

  • De materialen. Wat de nodige materialen zijn, varieert van project tot project. Ga je voor leien of dakpannen bij de renovatie? Gaat het over een plat of een hellend dak? EPDM of roofing?
  • Duurzaamheid. Je dak renoveren of een nieuw dak plaatsen? Het is de ideale moment om ook duurzame alternatieven te overwegen. Isolatie, materialen van kwalitatieve A-merken, zonnepanelen. Bij Kijzer vertrouwt u op de beste aanpak voor een duurzaam dak.

dakwerken raam.png

Waarom een lokale dakwerker in Geel een topkeuze is

Kijzer is actief op regionaal niveau en biedt lokale diensten aan in Geel. Onze uitgebreide ervaring met het renoveren van daken in heel Vlaanderen, heeft ons een hele berg kennis opgeleverd. Daardoor geniet jij van deze voordelen:

  • Krijg snel antwoord: bij Kijzer willen we je niet te lang op een antwoord laten wachten. Neem je contact met ons op? Dan reageren we binnen de 24 uur.
  • Communicatie op maat: bij ons reken je op directe communicatielijnen. We ondersteunen je met al je vragen, wensen en eventuele zorgen. Wij zijn jouw aanspreekpunt in de regio.
  • Advies: bij Kijzer streven we naar volledige ontzorging en staan we je bij in al je aanvragen voor subsidies, premies en bouwvergunningen
  • Naservice: kunnen we je helpen met vragen over de nazorg of garantie? Stel onze ze gerust. Met een garantieperiode van 12 jaar kun je bij Kijzer met een gerust hart aan de slag met je dakwerken.

(K)ijzersterk in dakwerk. Met onze snelle reactie, één-op-één communicatie en kwalitatieve aanpak, staan wij garant voor professionele dakwerken in Geel voor zowel platte als hellende daken. Vraag online een offerte aan en wij contacteren je binnen de 24 uur voor een afspraak bij jou thuis. Onze deskundigen voorzien je van vakkundig advies dat specifiek is afgestemd op jouw dak. Dien nu je offerteaanvraag in!

Vraag je offerte aan

Wat onze klanten zeggen in Geel

  • Rudy Gooris

    Ik heb gekozen voor Kijzer voor de vernieuwing van mijn voorgevel. Ik ben een tevreden klant, het heeft iets langer geduurd dan verwacht maar het eindresultaat is zeer mooi.

  • Meer ervaringen

Laat je inspireren vanuit Geel

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit