Lokale expert voor dakwerken in Evergem

Dakwerken zijn een serieuze onderneming. Dat is niet anders voor jouw woning in Evergem. Een betrouwbare renovatiepartner is hierbij een must, toch? Die rol wil Kijzer voor je vervullen. We zijn meesters in ons vak, en renoveren zowel hellende als platte daken. Jouw dak in Evergem is in goede handen bij ons. Vraag nu je offerte aan!

Pluspunten van een lokale dakwerken in Evergem

Wij zijn regionaal actief, maar leveren lokale diensten in Evergem met een persoonlijke touch. Aangezien we over heel Vlaanderen daken renoveren, beschikken we over een berg expertise. Daardoor geniet jij van deze voordelen:

 • Een vlug antwoord: als lokale dakwerker is Kijzer snel en gemakkelijk te bereiken. Contacteer je ons? Dan reageren we binnen de 24 uur.
 • Een persoonlijke aanpak: bij ons staat heldere en directe communicatie centraal. We zijn er voor je om al je vragen, wensen en eventuele zorgen weg te nemen. We fungeren als jouw lokale contactpersoon.
 • Advies: bij Kijzer richten we ons op volledige service en ondersteunen we je bij alle stappen voor het aanvragen van subsidies, premies en bouwvergunningen.
 • Service na de werken: zijn er vragen over de opvolging of garantie die je wilt bespreken? Daar helpen we je graag mee. Met een 12-jarige garantie kun je bij Kijzer vol vertrouwen je dakwerken ondernemen.

Hoeveel kosten je dakwerken in Evergem?

De kosten voor dakwerken in Evergem zijn doorgaans aan de hogere kant. Vooral wanneer je voor een totale dakrenovatie kiest. Het is logisch dat je wil weten wat het allemaal zal kosten. Hierdoor weet je meteen of je vooropgestelde budget realistisch is. Want het blijft natuurlijk een pittige investering. Neem daarom enkele zaken zeker in overweging:

 • De nodige materialen. De keuze van de materialen is voor elk dak anders. Wat kies je voor de dakrenovatie, leien of dakpannen? Heb je een plat dak of een hellend dak? EPDM of toch roofing?
 • Duurzaamheid. Wanneer je voor een nieuw dak of een dakrenovatie kiest, overweeg je ook best de duurzame opties. Materialen van kwalitatieve A-merken, isolatie, zonnepanelen. Wij bieden jou de beste aanpak voor een duurzaam dak.

dakwerker kijzer.png

Jouw betrouwbare partner voor je dakwerken in Evergem

Bij je dakwerken in Evergem komt behoorlijk veel kijken. Dat is ons bij Kijzer zeker niet ontgaan. Daarom willen we voor jou een betrouwbare, transparante en ervaren renovatiepartner zijn. In een grondige dakinspectie analyseren we de noden van je dak. Je krijgt daarna een offerte op maat en mag vertrouwen op een deskundige dakrenovatie van je plat of hellend dak. En daar houdt het niet op – we helpen je ook verder met gevelwerken en het plaatsen van zonnepanelen. Zo sla je meerdere vliegen in één klap – één aanspreekpunt voor allerlei duurzame renovatiewerken. En er is meer. Want om je volledig te ontzorgen, regelen we zelfs de zaken met jouw stad of gemeente. Denk aan een parkeerverbod tijdens de werken, vergunningen, premies of subsidies. Zo blijf je gespaard van alle stress en kijk je met een gerust hart uit naar jouw nieuwe dak.

(K)ijzersterk dakwerk. Door onze snelle reactietijd, persoonlijk contact en hoogwaardige uitvoering kunnen we echt vakmanschap in dakwerken in Evergem verzekeren, of het nu om een plat of hellend dak gaat. Vraag online een offerte aan en wij contacteren je binnen de 24 uur voor een afspraak bij jou thuis. Onze experts geven je professioneel advies, op maat van jouw dak. Dien nu je offerteaanvraag in!

Vraag je offerte aan

Wat onze klanten zeggen in Evergem

 • Marcus Janssen

  Bij Kijzer gaat het over het geheel. Ze denken aan alles van a tot z. Door de leidingen konden ze niet alles isoleren, toen is Kijzer met een voorstel gekomen...

 • robert raeymaekers

  Heel tevreden van de service en de werkmannen en allemaal binnen het budget!

 • Astrid Helmer

  Wij kunnen over de diensten van Kijzer alleen maar positief zijn. Ze hebben bij ons een dak geplaatst dat bouwkundig een uitdaging was en ook zorg gedragen voor afwerking en...

 • Meer ervaringen

Laat je inspireren vanuit Evergem

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit