Upgrade je dak met onze dakwerken in Destelbergen

Dakwerken? Da’s een flinke klus én een duit uit de zak. Jouw woning in Destelbergen zit in hetzelfde schuitje. Die klus laat je het liefst klaren door een dakrenovatiepartner die je vertrouwt. Kijzer wil graag de partner zijn die je zoekt. Met ons vakmanschap toveren we elk dak, schuin of plat, om tot een pareltje. Jouw dak in Destelbergen is in goede handen! Vul online een offerteaanvraag in!

Wat kosten je dakwerken in Destelbergen?

Dakwerken in Destelbergen komen dikwijls met een aanzienlijk prijskaartje. Dat is zeker zo wanneer je voor een totale dakrenovatie kiest. Het is begrijpelijk dat je graag een accurate inschatting van de kostprijs hebt. Zo weet je meteen of de werken binnen je budget vallen. Het blijft namelijk een investering waar je niet al te licht overgaat. Neem daarom enkele zaken zeker in overweging:

 • Materiaal. Afhankelijk van jouw dak varieert de keuze voor de materialen. Wil je renoveren met leien of liever met dakpannen? Gaat het over een plat of een hellend dak? EPDM of roofing?
 • Duurzaamheid. Kies je voor een nieuw dak of een dakrenovatie? Vergeet hoe dan ook niet de duurzame opties te checken! Materialen van kwalitatieve A-merken, zonnepanelen, isolatie. Wij voorzien de beste aanpak voor een duurzaam dak.

Partner voor dakwerken in Destelbergen

Je dakwerken in Destelbergen vragen behoorlijk wat aandacht en overwegingen. Bij Kijzer zijn we ons daar bewust van. We vinden het daarom belangrijk om betrouwbaar en transparant te werk te gaan. Tijdens een nauwkeurig dakinspectie kijken we eerst wat je dak nodig heeft. Je krijgt daarna een offerte op maat en mag vertrouwen op een deskundige dakrenovatie van je plat of hellend dak. Zie je het groots? Dan ben je ook voor gevelwerken en zonnepanelen bij ons aan het juiste adres. Zo hou je het simpel met één go-to plek voor verschillende duurzame renovatiewerken. Dat is zeker nog niet alles. We ontzorgen je volledig door alle contacten met jouw stad of gemeente voor onze rekening te nemen. Wij regelen het parkeerverbod tijdens de werken, vergunningen, premies en subsidies. Zo kijk je zonder stress uit naar je nieuwe dak.

dakwerker kijzer.png

Waarom een lokale dakwerker in Destelbergen een topkeuze is

Kijzer is regionaal actief, maar levert lokale diensten in Destelbergen. Doordat we dakwerken uitvoeren verspreid over heel Vlaanderen, zitten we op een berg kennis. Daardoor geniet jij van de volgende voordelen:

 • Snel antwoord: als dakwerker uit de buurt staat Kijzer in no-time voor je deur. Wil je in contact met ons komen? Dan mag je een reactie verwachten binnen de 24 uur.
 • Een persoonlijke aanpak: wij geven de voorkeur aan directe communicatie. We zijn er voor je om al je vragen, wensen en eventuele zorgen weg te nemen. Je rekent op ons als lokaal aanspreekpunt.
 • Advies: bij Kijzer kiezen we voor maximale ontzorging en ondersteunen je bij je alle subsidie-, premie- en bouwaanvragen.
 • Naservice: kunnen we je helpen met vragen over de nazorg of garantie? In dat geval kan je snel bij ons terecht. Met een garantieperiode van 12 jaar kun je bij Kijzer met een gerust hart aan de slag met je dakwerken.

(K)ijzersterk dakwerk. Hellend of plat, dankzij onze persoonlijke communicatie en kwalitatieve uitvoering ben je zeker van een stressloze dakrenovatie. Vraag online een offerte aan en wij contacteren je binnen de 24 uur voor een afspraak bij jou thuis. Ontvang van onze experts professioneel advies, op maat van jouw dak. Doe snel je offerteaanvraag!

Vraag je offerte aan

Wat onze klanten zeggen in Destelbergen

 • Boris Van Rompaey

  Kwaliteitswerk! Afspraken nageleefd en op tijd! Na de werken kan ik nog steeds rekenen op advies.Alsook vriendelijke mensen.Een aanrader dus.

 • Matteo Garzoli

  Goede begeleiding van de 1ste tot de laatste stap. Geen enkele vraag was te veel. Zeker een aanrader.

 • Meer ervaringen

Laat je inspireren vanuit Destelbergen

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit