Dakwerken Destelbergen

Is het tijd om uw dak te vervangen, maar wilt u uw huidige daktimmer behouden? De vakmannen van Kijzer brengen uw bestaand dak, hellend of plat, weer helemaal in orde zodat het voldoet aan alle geldende normen en isolatievoorwaarden. Na een dakrenovatie van Kijzer kan u genieten van een vernieuwd dak dat jaren meegaat. Voor al onze klanten stellen wij een voorstel op voor dakwerken op maat. Elke dakbedekking leggen wij met veel precisie aan (pannen, leien, roofing, EPDM of Resitrix). 

Dakwerken Kijzer voor een langdurig kwalitatief eindresultaat

Kijzer is al jaren een grote speler voor allerlei soorten dakwerken in Destelbergen. U kan ons inschakelen voor een volledige dakrenovatie van platte of hellende daken, voor het aanbrengen van dakisolatie of voor het plaatsen van dakramen. Dankzij onze kwalitatieve materialen en oog voor detail garanderen wij u een langdurig mooi eindresultaat. Zowel op esthetisch als op functioneel vlak streven wij precisie na. 

Waarom is een dakrenovatie belangrijk?

Door uw dak regelmatig te laten nakijken, kunnen onze dakwerkers problemen opsporen en herstellen zodat er geen verdere schade wordt aangericht. Een beschadigd dak ziet er niet alleen slordig uit, het bepaalt mee de waarde van uw huis. Naast het esthetische en financiële aspect, is een dak gemaakt om bescherming te bieden. Bescherming enerzijds van uw gezin en inboedel en anderzijds bescherming tegen weersinvloeden. Wanneer een dak zijn beste tijd gehad heeft biedt het geen optimale bescherming meer tegen invloeden van buiten zoals temperatuur en neerslag.

Waarom Kijzer inschakelen voor al uw dakwerken in Destelbergen?

Door ons uitgebreid netwerk kunnen onze dakwerkers in heel Vlaanderen een korte wachttijd garanderen. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden als u een dak heeft dat aan vernieuwing toe is. 

Om volgende kwaliteiten staan wij bij onze klanten bekend: 

  • Een professionele werkwijze
  • Een snelle oplevering
  • Een continue opvolging en kwalitatieve naservice
  • Open en transparante communicatie via één aanspreekpunt
  • Vele jaren ervaring
  • Servicegebied in heel Vlaanderen met lokale verankering en aanspreekpunten

Neem contact op voor dakwerken in Destelbergen

Benieuwd wat Kijzer kan betekenen voor uw dakwerken in Destelbergen? Contacteer onze dakwerkers via het telefoonnummer +32(0) 9 298 17 30 of via mail naar info@kijzer.be. Wij helpen u zo snel mogelijk verder. Wilt u meer weten over onze prijzen? Vraag dan hier  vrijblijvend een offerte aan. 
Onze DienstenKijzer