Kwaliteit en service voor je dakwerken in Brugge

Dakwerken? Reken op een stevige aanpak én een lichtere portemonnee. Jouw woning in Brugge is daarop geen uitzondering. Voor die klus wil je uiteraard samenwerken met een betrouwbare renovatiepartner. Die rol wil Kijzer voor je vervullen. We zijn meesters in ons vak, en renoveren zowel hellende als platte daken. Geen zorgen, jouw dak in Brugge is in goede handen. Vraag je offerte aan online!

Pluspunten van een lokale dakwerken in Brugge

Kijzer is regionaal actief, maar levert lokale diensten in Brugge. Dankzij onze jarenlange ervaring in het renoveren van daken in heel Vlaanderen, beschikken we over een schat aan kennis. Wat heel wat voordelen met zich meebrengt.

 • Snel antwoord: Kijzer is snel en makkelijk bereikbaar. Contacteer je ons? Binnen een dag zit er een reactie in je inbox.
 • Persoonlijke communicatie: directe communicatielijnen zijn voor ons erg belangrijk. Je kan je snel bij ons terecht voor al je vragen, wensen en eventuele zorgen. Wij zijn jouw aanspreekpunt in de regio.
 • Advies: we nemen bij Kijzer de zorg uit handen en ondersteunen je bij alle aanvragen voor subsidies, premies en bouwvergunningen.
 • Service na de werken: heb je enige vragen aangaande de follow-up of de garantievoorwaarden? Stel onze ze gerust. Met een garantieperiode van 12 jaar kun je bij Kijzer met een gerust hart aan de slag met je dakwerken.

Wat kosten je dakwerken in Brugge?

Je dakwerken in Brugge zijn vaak niet goedkoop. Vooral wanneer je voor een totale dakrenovatie kiest. Uiteraard wil je dan graag een juiste inschatting van de totale kostprijs. Zo weet je meteen of je werkt met een haalbaar budget. Het is en blijft immers een serieuze investering. Hou daarom zeker rekening met een aantal zaken:

 • De nodige materialen. De keuze van het juiste materiaal is volledig afhankelijk van jouw situatie. Kies je voor een renovatie met leien of met dakpannen? Is je dak plat of hellend? Wil je EPDM of liever roofing?
 • Duurzaamheid. Nieuw dak of dakrenovatie op de planning? Neem zeker de duurzame mogelijkheden in overweging. Isolatie, materialen van kwalitatieve A-merken, zonnepanelen. We reiken je alle mogelijkheden aan voor een duurzaam dak.

dakwerken constructie closeup.png

Ervaren en betrouwbare partner in dakwerken

Je dakwerken in Brugge vragen behoorlijk wat aandacht en overwegingen. Dat beseffen we bij Kijzer maar al te goed. Daarom willen we de betrouwbare, transparante en ervaren partner zijn die je nodig hebt bij je renovatie. Eerst voeren we een nauwkeurig dakinspectie uit om een helder beeld te krijgen van je noden van je dak. Je rekent op een vrijblijvende offerte op maat en een vakkundige renovatie van je plat of hellend dak met kwalitatieve materialen. Bovendien helpen we je ook graag met gevelrenovaties en zonnepanelen. Zo hou je het simpel met één go-to plek voor verschillende duurzame renovatiewerken. Dat is zeker nog niet alles. Wij willen je volledig ontzorgen, dus we nemen alle communicatie met jouw stad of gemeente op ons. Denk maar aan een parkeerverbod, vergunningen, premies of subsidies. Zo laat je alle stress achterwege en geniet je extra van je nieuwe dak.

(K)ijzersterke dakwerken. Of je nu een plat of een hellend dak hebt, met onze snelle reactie, kwaliteitsvolle uitvoering en transparante communicatie ben je zeker van een stressloze dakrenovatie. Vraag online een offerte aan. Binnen de 24 uur contacteren we je om een huisbezoek in te plannen. Onze dakexperts geven je professioneel advies, op maat van jouw dak. Dien nu je offerteaanvraag in!

Vraag je offerte aan

Wat onze klanten zeggen in

 • Stijn Baeten

  Ik heb Kijzer per ongeluk ontdekt via Google, ik was zeer aangenaam verrast van de transparante en aantrekkelijke website. Vanaf het eerste contact ging alles snel en was iedereen vriendelijk....

 • Jasper Vaneessen uit Melle

  De realisatie van onze gevel- en dakwerken verliep zeer vlot. Vooral de duidelijke en vlotte communicatie bevielen ons, zowel via mail, telefonisch als fysiek.

 • Ann Galland uit Hoboken

  Het dak is prima aangelegd, vlot gewerkt en we zijn absoluut tevreden. Daarom hebben we ook beslist om het dak van ons tweede huis ook door Kijzer te laten renoveren.

 • wouter coolens

  We waren tevreden over het verloop, van aan het begin tot aan de werkzaamheden. Je krijgt de nodige nuttige informatie bij het eerste bezoek. De mensen van Kijzer hebben ontzettend...

 • Jam Antwerpen

  Vlotte klanten hulp ook voor mensen die minder kennis hebben over verbouwen. Allemaal behulpzame en vriendelijke mensen die ik heb ontmoet. Een heel goede ervaring.

 • Meer ervaringen

Laat je inspireren vanuit

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit