Regio's

Dakwerken Berlaar

Ben je van plan om jouw dak te renoveren? Dan is Kijzer Dakwerken in Berlaar de ideale partner voor je duurzame renovatiewerken. Onze gespecialiseerde arbeiders kennen de kneepjes van het vak om jouw dak tot een goed einde te brengen. Betrouwbaar en kwalitatief, zo kan je onze diensten absoluut omschrijven.

Voor, tijdens en na de renovatie

Een dak- of gevelrenovatie is een hele investering waar heel wat bij komt kijken. Ons doel is dan ook om jouw volledig te ontzorgen, van begin tot einde. Voor de start van de werken komt de werfleider altijd eerst ter plaatse. Hij bestudeert de woning en helpt je bij het maken van moeilijke keuzes: welke pannen kies je het best, ga je voor extra isolatie, zijn extra gevelwerken nodig… Tijdens de hele werken staat jouw persoonlijk aanspreekpunt direct voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je het nodige advies te geven. Zelfs tot na de werken kan je steeds bij ons terecht. Zo leiden we jouw renovatie in goede banen, en kan jij op beide oren slapen. Niet alleen op het dak is Kijzer Dakwerken expert. Ook ernaast regelen wij het nodige. Heb je graag extra ondersteuning bij de administratieve kant van de renovatiewerken? Dan staan wij je met alle plezier bij. Zo is de keuze omtrent vergunningen, premies en subsidies volledig onze verantwoordelijkheid. Denk maar aan omgevingsvergunningen, vergunningen voor het openbaar domein…

Interesse? Neem contact met ons op.

Ben je overtuigd van onze kwaliteiten en werkwijze? Neem dan zeker telefonisch of via mail contact op. Wij plannen met veel plezier een eerste kennismaking in, zodat we alles tot in de details kunnen bespreken. Ben je benieuwd wat het kostenplaatje van jouw dakwerken zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan online.

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe Kijzer jou kan helpen? Contacteer ons dan op het nummer
+32 (0)3 808 46 46 of stuur een mail naar info@kijzer.be.

Contacteer ons  Vraag een vrijblijvende offerte

© 2022 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit