Kwaliteit en service voor je dakwerken in België

Dakwerken zijn een serieuze onderneming. Dat geldt ook voor jouw woning in België. Die klus laat je het liefst klaren door een dakrenovatiepartner die je vertrouwt. Bij Kijzer vervullen we die rol graag voor je. Ons vakmanschap staat garant voor topkwaliteit, of je dak nu schuin of plat is. Jouw dak in België is in goede handen! Vraag je offerte aan online!

Jouw betrouwbare partner voor je dakwerken in België

Er komt waarschijnlijk meer kijken bij je dakwerken in België dan je vooraf had gedacht. Dat is ons bij Kijzer zeker niet ontgaan. Daarom willen we de betrouwbare, transparante en ervaren partner zijn die je nodig hebt bij je renovatie. TIjdens een nauwkeurig dakinspectie nemen we de noden van je dak onder de loep. Daarna ontvang je een offerte op maat. Ga je de samenwerking aan? Dan mag je vertrouwen op een vakkundige renovatie van je plat of hellend dak. Mag het wat meer zijn? Dan kan je ook bij ons terecht voor gevelrenovaties en zonnepanelen. Handig, toch? Eén plek om naartoe te gaan voor al je duurzame renovatiewerken. We doen trouwens nog meer. Wij ontzorgen je graag door alle zaken met jouw stad of gemeente te regelen. Van het regelen van een parkeerverbod tot het aanvragen van vergunningen, premies en subsidies. Zo laat je alle stress achterwege en geniet je extra van je nieuwe dak.

Wat is het prijskaartje van je dakwerken in België?

Je dakwerken in België zijn meestal niet goedkoop. Zeker wanneer het om een totale dakrenovatie gaat. Het is begrijpelijk dat je graag een correcte inschatting hebt van het kostenplaatje. Zo weet je wat realistisch is binnen je budget. Want het blijft natuurlijk een pittige investering. Daarom hou je best volgende zaken in gedachten:

  • De nodige materialen. Welk materiaal we gebruiken is afhankelijk van het dak zelf. Kies je voor een renovatie met leien of dakpannen? Is jouw dak plat of hellend? En hoe zit het met de bekleding: EPDM of roofing?
  • Duurzaamheid. Een nieuw dak of renoveren? Goed moment om ook even de duurzame alternatieven te bekijken! Materialen van kwalitatieve A-merken, isolatie, zonnepanelen. Je bent bij ons zeker van de beste aanpak voor een duurzaam dak.

dakwerker op dak.png

Waarom kiezen voor een lokale dakwerker in België

Is het dringend tijd voor een grondige opknapbeurt voor je dak? Daarvoor ga je in zee met een firma die sterk is in dakwerken. Liefst eentje die de regio van België kent. Want kiezen voor een lokale dakwerker is kiezen voor een pak voordelen.

  • Een *snelle respons: als lokale dakwerker is Kijzer snel en gemakkelijk bereikbaar. Wil je beroep doen op onze diensten? Dan krijg je al binnen de 24 uur een reactie.
  • Communicatie op maat: wij geven de voorkeur aan directe communicatie. We zijn er voor je om al je vragen, wensen en eventuele zorgen weg te nemen. Je vertrouwt op ons als lokaal aanspreekpunt.
  • Advies: we nemen bij Kijzer de zorg uit handen en ondersteunen je bij alle aanvragen voor subsidies, premies en bouwvergunningen.
  • Service na de werken**: zijn er achteraf nog vragen of zit je met iets over de garantie? Dan kan je snel bij ons terecht. Een garantie van 12 jaar zorgt ervoor dat je bij Kijzer met vertrouwen je dakwerken kunt realiseren.

(K)ijzersterke dakwerken. Met een snelle respons, persoonlijke communicatie en een kwalitatieve uitvoering staan we garant voor vakkundige dakwerken in België aan je plat of hellend dak. Vraag een offerte aan via de website en je ontvangt van ons binnen een dag een telefoontje om een afspraak bij jou thuis in te plannen. Onze experts geven je professioneel advies, op maat van jouw dak. Doe snel je offerteaanvraag!

Vraag je offerte aan

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit