Dakwerken Asse

Bent u op zoek naar een specialist voor dakwerken in Asse? Dan is Kijzer de partner die u zoekt. U kan beroep doen op ons voor volledige dakrenovaties, het isoleren van alle soorten daken (platte of hellende) en het vernieuwen van alle soorten dakbedekkingen (leien, pannen, roofing of EPDM). Als u uw dak tijdig laat nakijken door specialisten kunnen problemen snel aangepakt worden waardoor de schade beperkt blijft.

Waarom uw dak laten renoveren?

dakwerken Boechout

Op tijd uw dak onder handen laten nemen biedt een heleboel voordelen. Met een vernieuwde dakisolatie geniet u in de zomer van een lekker koel huis en in de winter houdt de dakisolatie de kou buiten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over hoogoplopende verwarmingskosten en energierekeningen. Na een volledige dakrenovatie bent u bijgevolg een heel aantal jaren gerust tegen weersinvloeden als neerslag, temperatuur en wind. 

Brede expertise en topservice

Kijzer dakwerken in Asse heeft al jaren ervaring in de sector. Onze dakwerkers maken enkel gebruik van kwalitatieve materialen en scholen zich continu bij om de nieuwste technieken in de sector onder de knie te krijgen. Wij staan bekend om onze klantgerichtheid en gestructureerde aanpak, gecombineerd met jaren ervaring en de nodige expertise. 

Onze dakwerkers zijn actief in heel Vlaanderen, waardoor u in elke regio kan rekenen op een snelle oplevering. Niemand wil lang blijven zitten met een dak dat aan vervanging toe is. Omdat wij graag een langetermijn effect verwezenlijken voor onze klanten houden we streng toezicht op de kwaliteit van onze dakwerken in Asse.

Benieuwd naar onze realisaties? Kijk hier hoe wij onze vele klanten geholpen hebben en ontdek wat wij voor uw dak kunnen betekenen. Wij garanderen u: 

  • Een professionele werkwijze
  • Een snelle oplevering
  • Een continue opvolging en kwalitatieve naservice
  • Open en transparante communicatie via één aanspreekpunt
  • Kwalitatieve materialen 

Contacteer ons of vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden of onze projecten? Contacteer onze dakwerkers in Asse telefonisch op het nummer 02 588 92 22 of per mail naar info@kijzer.be en ontdek wat Kijzer voor u kan betekenen. U kan ook via het formulier op de website een vrijblijvende prijsofferte aanvragen.
Onze DienstenKijzer