Kies voor Kijzer als dakwerker in Asse

Je dak aanpakken kost je niet alleen moeite, maar ook centen. Jouw woning in Asse is daarop geen uitzondering. Die klus laat je het liefst klaren door een dakrenovatiepartner die je vertrouwt. Kijzer wil graag de partner zijn die je zoekt. Of het nu om een plat dak gaat of een met een helling, ons vakmanschap staat garant voor topkwaliteit. Wees gerust, jouw dak in Asse is in goede handen. Vraag je offerte aan online!

Waarom kiezen voor een lokale dakwerker in Asse

Kijzer is regionaal actief, maar levert lokale diensten in Asse. Aangezien we dakwerken uitvoeren over heel Vlaanderen, beschikken we over een berg kennis. Daardoor geniet jij van deze voordelen:

  • Krijg een snelle reactie: Kijzer is snel en makkelijk te bereiken. Stuur je ons een bericht? Binnen een dag zit er een reactie in je inbox.
  • Persoonlijke communicatie: wij geven de voorkeur aan directe communicatie. We zijn een luisterend oor voor als je vragen, wensen en eventuele zorgen. Je vertrouwt op ons als lokaal aanspreekpunt.
  • Advies: bij Kijzer kiezen we voor maximale ontzorging en ondersteunen je bij je alle subsidie-, premie- en bouwaanvragen.
  • Service na de werken: heb je enige vragen aangaande de follow-up of de garantievoorwaarden? Stel onze ze gerust. Je kunt zorgeloos je dakwerken bij Kijzer starten, met een garantie van 12 jaar.

Het prijskaartje van je dakwerken in Asse

Dakwerken in Asse komen dikwijls met een aanzienlijk prijskaartje. Zeker bij een totale dakrenovatie. Het is geheel begrijpelijk dat je wil inschatten wat het zal kosten. Zo weet je wat haalbaar is binnen je budget. Want het blijft natuurlijk een pittige investering. Wees je daarom bewust van een aantal zaken:

  • De materialen. Afhankelijk van jouw dak varieert de keuze voor de materialen. Kies je leien of dakpannen voor de opknapbeurt? Is jouw dak plat of hellend? En hoe zit het met de bekleding: EPDM of roofing?
  • Duurzaamheid. Een nieuw dak of een dakrenovatie? Bekijk dan zeker ook eens de duurzame opties. Isolatie, zonnepanelen, materialen van kwalitatieve A-merken. Wij bieden jou de beste aanpak voor een duurzaam dak.

dakwerken raam.png

Partner voor dakwerken in Asse

Er valt heel wat te overwegen voor je dakwerken in Asse. Bij Kijzer zijn we ons daar bewust van. Daarom willen we de betrouwbare, transparante en ervaren partner zijn die je nodig hebt bij je renovatie. TIjdens een grondige dakinspectie nemen we de noden van je dak onder de loep. Daarna ontvang je een offerte op maat. Ga je de samenwerking aan? Dan mag je vertrouwen op een vakkundige renovatie van je plat of hellend dak. Voor wie het nog iets meer mag zijn, helpen we ook graag verder met gevelwerken en zonnepanelen. Zo sla je meerdere vliegen in één klap – één aanspreekpunt voor allerlei duurzame renovatiewerken. Maar dat is nog niet alles. We ontzorgen je volledig door alle contacten met jouw stad of gemeente voor onze rekening te nemen. Wij regelen het parkeerverbod tijdens de werken, vergunningen, premies en subsidies. Zo kijk je zonder stress uit naar je nieuwe dak.

(K)ijzersterk in dakwerk. Of je nu een plat of een hellend dak hebt, met onze snelle reactie, kwaliteitsvolle uitvoering en transparante communicatie ben je zeker van een stressloze dakrenovatie. Dien online een offerteaanvraag in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Onze ervaren professionals geven je advies op maat, gericht op de unieke kenmerken van jouw dak. Doe snel je offerteaanvraag!

Vraag je offerte aan

Wat onze klanten zeggen in Asse

  • Nicole Bastijns

    Tevreden van Kijzer, plaatsing op tijd en goede werken.

  • Meer ervaringen

Laat je inspireren vanuit Asse

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit