Dakwerken Aalst

Kijzer is een specialist in allerlei dakwerken in Aalst. Zowel voor een renovatieproject met platte daken als met hellende daken (pannen of leien) kan u bij ons terecht.

Dakwerken in Aalst met een snelle oplevering

dakwerken Boechout

Wij gaan bij elk project nauwkeurig te werk. Wij kunnen u zowel helpen bij een dakrenovatie van een rijwoning, als van een kantoor, als zelfs van een volledig appartementsgebouw. Als eindresultaat garanderen wij bij elk project een perfect afgewerkt dak, zowel op esthetisch als functioneel vlak. 

U kan beroep doen op de ervaren dakwerkers van Kijzer voor onder andere volgende werken:

  • Het renoveren van hellende daken, zowel pannen als leien.
  • Het renoveren van platte daken, zowel roofing, EPDM als Resitrix.
  • Het isoleren van zowel hellende als platte daken.

Kwaliteit is prioriteit

Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring in dakwerken in Aalst en hebben dan ook al een heel aantal klanten tevreden kunnen stellen in de regio. Wij werken met oog voor detail, waardoor u zeker kan zijn dat uw dak na een renovatie door Kijzer er weer als nieuw uitziet en jaren meegaat. Kwaliteit is bij al onze projecten prioriteit! 

Voor een langdurig mooi resultaat maken onze dakwerkers gebruik van de meest kwalitatieve materialen. Maar een dak moet niet enkel mooi zijn. Dankzij onze precisie zorgen wij ervoor dat elk dak waterdicht en tochtvrij is. De belangrijkste functie van een dak is namelijk bescherming, zowel van uw woning als van uw gezin en inboedel. 

Geniet bij Kijzer van een continue opvolging en onberispelijke naservice

Naast kwaliteit hechten wij ook belang aan heldere en transparante communicatie. Doorheen heel het project krijgt u dan ook één aanspreekpunt waarbij u terecht kan met vragen. Op die manier kan u bij Kijzer rekenen op een zorgeloos verloop van uw dakwerken in Aalst. Niet alleen staan wij bekend om onze continue opvolging tijdens de werken, ook garanderen wij u na de oplevering een onberispelijke naservice. Wij zijn werkzaam in heel Vlaanderen. Dankzij onze lokale verankering kunnen wij u een snelle aanpak en oplevering van uw dakwerken in Aalst verzekeren. 

Contacteer ons voor meer informatie of een offerte op maat voor dakwerken in Aalst

Wenst u graag meer informatie over dakwerken in Aalst? Contacteer ons dan telefonisch op het nummer +32(0) 9 298 17 30 of stuur een mailtje naar info@kijzer.be. U kan ook vrijblijvend een offerte op maat aanvragen via het formulier op onze website. 
Onze DienstenKijzer