Zolderrenovatie

Wilt u de ongebruikte zolderruimte beter benutten door van uw zolder een compleet nieuwe kamer te maken? Met zolderrenovatie van Kijzer is dat mogelijk.

zolder verbouwenDe zolder van een woning wordt bij veel Vlamingen niet optimaal gebruikt. Deze plek wordt vaak ingezet voor de opslag van oude kleding, speelgoed en diverse ander spullen die u maar weinig gebruikt.

De zolder is doorgaans niet de meest gezellig plek van uw woning, vaak zijn er geen of weinig ramen aanwezig waardoor het er erg donker is. Toch is de zolder doorgaans een vrij grote ruimte waar veel mogelijkheden mee zijn. Door uw zolder te laten renoveren wordt deze ruimte beschikbaar en dient deze niet meer slechts als opslagruimte.

Meer licht op zolder bij een zolderrenovatie

zolderrenovatieBij het renoveren van uw zolder speelt licht een zeer belangrijke rol. Als u deze ruimte nieuw leven wilt gaan geven, zijn er diverse mogelijkheden om meer lichtinval te creëren. Door op de juiste plek een dakraam te plaatsen, kan de zolder er compleet anders uit komen te zien. Uw zolder veranderd hierdoor van een donkere opslagplek die u zoveel mogelijk vermijd naar een frisse lichte kamer waar u graag komt.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de kamer niet alleen extra licht te geven, maar tevens een stuk ruimer te maken door de plaatsing van een dakkapel. Kijzer specialiseert zich in zolderrenovatie en kan ook uw zolder nieuw leven geven. Neemt u daarom vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Een nieuwe zolder én besparen op uw energiefactuur?zolderkamer inrichten

Bij een zolderrenovatie denkt u wellicht niet direct aan besparen op uw energiefactuur. Door tijdens de renovatie van uw zolder direct uw dak te laten voorzien van hoogwaardige dakisolatie, kunt u tot wel 30% besparen op uw energiefactuur! Dit draagt uiteraard ook bij aan de EPC waarde van uw woning. Bij een zolderrenovatie kan de dakisolatie direct worden geplaatst, zo pakt u het direct goed aan.

Wilt u de zolder laten renoveren door een professioneel bedrijf? Kijzer dakwerken is met meer dan 30 jaar ervaring ijzersterk in dakwerk. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, zodat ook uw zolder binnenkort weer een plek is waar u graag komt!


Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte om uw zolder te laten renoveren!

Onze Diensten

Kijzer