Blog

Stefaan Denil: “Bij Kijzer komen ze altijd hun afspraken na, handelen ze snel en staan ze open voor dialoog”

Stefaan Denil uit Opwijk wilde graag zonnepanelen leggen, maar dat was niet mogelijk met zijn vorige dak. Hij vroeg Kijzer wat we voor hem konden doen. Wat dat was en hoe de samenwerking verliep? Dat vertelt Stefaan je graag zelf.

Van asbest naar zonnepanelen

Stefaan had een plan in gedachten voor de toekomst, maar er moesten eerst een aantal aanpassingen gebeuren. “We willen graag zonnepanelen leggen op ons dak, maar ons onderdak bestond uit menuiserite. Omdat dat asbesthoudend is, hadden we deskundig advies nodig. We vroegen Kijzer wat zij voor ons konden doen. Ze legden een nieuw onderdak, nieuwe dakpannen én isolatie zodat we voldoen aan de nieuwe energienormen.”

Snelle oplevering en strakke timing

Op vlak van timing mocht het snel gaan voor Stefaan. “Ik heb de offerte getekend op 14 oktober 2022 en dan vermeldde ik dat alles zo rap mogelijk klaar mocht zijn. Bij Kijzer antwoordden ze me heel correct dat het tot 4 maanden kon duren, maar dat was in orde voor mij.”

We bekeken de planning en vonden spoedig een plaats voor zijn dakrenovatie. “Ik was dan ook aangenaam verrast toen ze me niet veel later contacteerden met de boodschap dat ze de week erop konden beginnen aan de werken”, vertelt Stefaan. “Mijn enige vereiste was dat het tegen Kerstmis klaar moest zijn. En daar hielden ze zich aan. In de week van Kerstmis leverden ze het volledig op, haalden ze de stelling weg en was alles schoongemaakt: zowel op het dak als op straat. Ik was zeer onder de indruk.”

Vertrouwen vanaf het 1ste contact

Hoe Stefaan bij ons terechtkwam? “In onze zoektocht naar een dakdekker raadden verschillende kennissen Kijzer aan. Dus bezocht ik hun website waar hun expertise duidelijk was en nam ik contact op. Vanaf het eerste contact had ik meteen een vertrouwd gevoel. Toen ik bijvoorbeeld vroeg of ze ook m’n dakgoten konden vervangen, zei de expert: dat hoeft niet, die gaan zeker nog 15 jaar mee. Ze hebben me dus zelfs geld helpen besparen!”

“Wat ik ook fantastisch vind aan Kijzer is dat ze al hun afspraken nakomen. Ze zeiden me steeds duidelijk wanneer ik een factuur mocht verwachten en hoeveel daar ging opstaan. En dat klopte perfect!”

Ook asbest laten verwijderen door ervaren-dakwerkers?

Bij Kijzer ben je alvast zeker dat dit steeds professioneel en veilig gebeurt. Contacteer ons voor meer info of vraag een offerte aan.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties en geen informatie missen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit