Blog

Stralende afwerking van je gevel? Ga voor een Baumit StarTop-afwerking!

Is je gevel aan vernieuwing toe? Kies dan niet alleen voor een nieuwe look, maar ook voor een afwerking die je woning beschermt tegen elk type weer zodat je gevel extra lang meegaat. Maak kennis met de premium afwerkpleister Baumit StarTop!

De voordelen van Baumit StarTop

Baumit StarTop is meer dan een gewone gevelbepleistering. Het is een innovatieve oplossing die tal van voordelen biedt:

 • Sneldrogend oppervlak
  Dankzij het unieke Drypor-effect droogt Baumit StarTop razendsnel na regen, mist of dauw. Zo blijft je gevel langer vrij van vuil en is de kans op schade en schimmel enorm laag.
 • Verhoogde bescherming tegen algen en schimmel
  De speciale samenstelling van Baumit StarTop creëert een natuurlijke barrière tegen algen en schimmels. Waardoor je langer geniet van een schitterende, onderhoudsarme gevel.
 • Uitstekende verwerkingseigenschappen
  Baumit StarTop is licht en glad, waardoor het snel en eenvoudig aangebracht kan worden door zowel doe-het-zelvers als professionals. Perfect voor een gelijkmatig en mooi eindresultaat!
 • Weer- en vorstbestendig
  De afwerking is bestand tegen weer en wind zonder te verbleken of bladderen. Regen, sneeuw, ijs en UV-straling vormen geen probleem voor deze krachtige gevelbepleistering!
 • Waterafstotend 
  Zorgt ervoor dat water effectief van het oppervlak wordt afgestoten, waardoor de gevel droger blijft.
 • Dampdoorlatend
  Behoudt de ademende eigenschappen van de gevel, wat belangrijk is om vochtophoping binnen de structuur te voorkomen.
 • Veelzijdig in afwerking en kleur
  Baumit StarTop is verkrijgbaar in een breed scala van kleuren en structuren, zodat jij de perfecte match vindt voor jouw woning. Of je nu een klassieke, gladde afwerking wil of een trendy, gekorrelde structuur.

Een slimme investering

Baumit StarTop is niet alleen een streling voor het oog, maar ook een waardevolle investering in je woning. De lange levensduur, lage onderhoudskosten en verbeterde energie-efficiëntie zorgen voor een aanzienlijke besparing op de lange termijn. Bovendien verhoogt een aantrekkelijke gevel de waarde van je woning wanneer je wil verkopen in de toekomst.

Actie: Mei = gevel gratis vuilvrij! Doe nu je voordeel!

In de maand mei tovert Kijzer je gevel om tot het stralende middelpunt van je straat met onze ‘Mei = gevel gratis vuilvrij’-actie. Bevestig je je offerte voor een nieuwe gevel vóór 30 juni 2024? Dan krijg je er nu een gratis Baumit StarTop-behandeling ter waarde van € 15/m2 bovenop!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties en geen informatie missen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit