Blog

Een dakwerker kiezen? Hierop kan je best letten

Een goede dakwerker is iemand waarop je kan vertrouwen en die het beste voorheeft met jou en je dak. Maar hoe kies je een goede dakwerker en waarmee moet je rekening houden? We zetten de belangrijkste aandachtspunten op een rij.

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Bij de meeste dakwerkers kan je op voorhand een offerte aanvragen. Maar let op: kies niet zomaar voor degene met de laagste prijs. Het is belangrijk dat je een goede afweging maakt tussen de prijs van de werken en de gebruikte materialen. Bij Kijzer maken we samen met jou de keuze voor de beste materialen, geven we je advies op maat én een correcte, gedetailleerde offerte met alle nodige uitleg.

Daarnaast is het ook waardevol om na te gaan welke diensten zijn opgenomen in de prijs van de offerte. Zit de btw ook mee in de offerte? Wie vraagt de nodige vergunningen aan? Wie gaat net die stap verder om jou helemaal tevreden te stellen? Zo kom je achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Bekijk de realisaties

Door te kijken naar realisaties doe je niet enkel inspiratie op maar zie je ook of de werken nauwkeurig zijn uitgevoerd. Neem daarom zeker eens een kijkje tussen de realisaties van Kijzer. Zo zie je meteen dat wij garant staan voor een kwalitatieve en hoogwaardige afwerking.

Lees wat anderen schrijven

Ga op zoek naar recensies over de dakwerker. Zo krijg je snel een duidelijk beeld over de kwaliteit van de geleverde werken. Vind je veel positieve reacties? Dan kan je ervan uitgaan dat de dakwerker goed werk levert.

Ook wij zijn trots op de recensies die wij ontvingen van tevreden klanten, je leest ze hier.

Garantie en nazorg

Wanneer de werken zijn afgerond, moet je nog steeds op je dakwerker kunnen terugvallen. Ga dus zeker na hoe het zit met garantie op de geleverde werken. Bij Kijzer ben je er sowieso zeker van dat de naservice op-en-top is.  Wij bieden namelijk bovenop de wettelijke garantie van tien jaar nog twee jaar extra. Onze klanten krijgen dus in totaal twaalf jaar garantie op onze werken.

Kies voor Kijzer als dakwerker

Bij Kijzer kan je vertrouwen op ons vakmanschap en een ervaren team dat je project van A tot Z opvolgt én dat je begeleidt bij je premie- en bouwaanvragen. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan en dan bekijken wij samen hoe we jouw dak de beste zorgen kunnen geven.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties en geen informatie missen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit